Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.2013, 11:28   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Moskova'dan Gökhan’a kanca

Spartak Moskova, Gökhan Gönül'e resmi teklif yaptı.



Bursaspor ile oynanan kupa maçında ortaya koyduğu performans ile alkışlanan Gökhan Gönül'e Rusya'dan teklif var.

"15 MİLYON EURO GETİRİRSE GİDEBİLİR"

Spartak Moskova Kulübü, sarı-lacivertli yönetimin resmi teklif ile kapısını çaldı. Brezilyalı Arthur Zico döneminde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselen kadronun en önemli oyuncularından biri olan Gökhan Gönül'ün sözleşmesinde '15 milyon euro getirirse gidebilir' maddesi bulunuyor.

220 MAÇTA OYNADI

Altı sezonda 220 maça çıkan ve 10 golü bulunan Gökhan Gönül için 9 milyon euroluk teklif sunan Spartak Moskova yönetiminin transfer için kararlı olduğu bildirildi. Gökhan Gönül'ün menajeri aracılığıyla gelen bu teklife sıcak bakmadığı ve "Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum" dediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ve Aykut Kocaman da Rus kulübünün bu oyuncu ile ilgili girişimine olumlu bakmıyor.

"BEN GÖNÜLDEN FENERBAHÇELİYİM"

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın en gözde oyuncuları arasında bulunan 28 yaşındaki milli futbolcu, kariyerini Fenerbahçe forması altında noktalamak istediğini söyledi. Hocasıyla gelen transfer teklifi konusunda bir görüşme yapan Gökhan, "Ben gönülden Fenerbahçeliyim. Bu forma ile Gökhan Gönül oldum. Taraftarla güzel bir gönül bağımız var. Şu aşamada halimden memnunum. Ayrılmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Spor3.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla