Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.2013, 11:30   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Daha kötüsü olamaz: 75-97

Potasında 90'ın üzerinde sayı yemeyi alışkanlık haline getiren Fenerbahçe, Avrupa Ligi TOP 16'da bu kez de Laboral karşısında yıkıldı, grupta 4'te 0 çekip turu mucizelere bıraktı.



THY Avrupa Ligi TOP 16’da yıkım üstüne yıkım yaşayan Fenerbahçe Ülker için, dün evinde oynadığı Caja Laboral maçı geri dönüş olabilirdi. Ancak ‘İspanyol rakibini yenip kendine gelir’ tahminleri tutmadı... Sezon başında Final-Four’a odaklanmış bir takım olarak yola çıkan ancak bırakın hedefi, kötü basketboluyla aciz bir tablo çizen Kanarya, yine darmadağın oldu. Barcelona, Siena, Anadolu Efes ve Maccabi maçlarında olduğu gibi, Sarı-Lacivertliler, Laboral karşısında da yine 90 sayının üzerinde basket yiyerek, rakibine 97-75 kaybetti. Herkesi hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, TOP 16’da 2’si sahasında oynadığı 4 maçta da galibiyet yüzü görmedi.

Kaldı 10 can!

Gruptan çıkmak için, en az 7 maç kazanmak zorunda olan Kanarya, böylece bir hakkını daha yitirdi. Bundan sonrası için, özgüvenini tamamen kaybetmiş temsilcimiz kalan 10 karşılaşmada, turu garantileme adına fire vermemek zorunda. Laboral maçına dönersek eğer, sahada farklı bir Fenerbahçe yoktu. İlk çeyreği 20-19 önde geçse de, devrede ibre Laboral’a döndü: 48-32. Ve kalan 20 dakikada da savunma ve asist yapmayan, ribaunt almayan Kanarya, boynu bükük bir şekilde sahadan ayrıldı.

‘Go Home’ Pianigiani

Maçın sonunda coach Simone Pianigiani için ‘Go Home’ (Evine dön) şeklinde tezahürat yaptı. ‘Pianigiani istifa’ başlığı, twitter’ın trendleri arasına girdi.

Başkan da erken çıktı

Fenerbahçe’nin fark yediği dakikalarda taraftarlar tribünleri boşaltırken, maçı izlemeye gelen Başkan Aziz Yıldırım da karşılaşmayı erken terk etti.

Taraftarlar yuhaladı

20 sayılık fark sonrası, taraftarlar tribünleri boşalttı. Bazı taraftarlar ise tepkilerini takımını yuhalayarak dile getirdi.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla