Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   9 Eylül 2014 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/130611-9-eylul-2014-sali-akrep-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

YeşiL6 09.09.2014 10:30

9 Eylül 2014 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
 
9 Eylül 2014 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla yapılacak görüşmelerde sinirlerin gerileceğine işaret etmekte. Duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi doğru sözlerle ifade etmeli ve rahatsızlıklarınızı ortaya koymalısınız. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderdesiniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Bugün enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Dışarı çıkın sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz sorunlardan kurtulmanın keyfini paylaşabileceğiniz aktiviteler düzenleyin ya da içinde yer alın.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapadığımda zihnimde canlanan bembeyaz ışığın yansıması ruhumu ve dünyamı aydınlatıyor şimdi. Canlandığımı arındığımı hissediyorum. Kutsal var oluşun idrakine varıyor ve her anımın kıymetini bilerek yaşamaya kendime söz veriyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Havlit


Saat: 06:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.