Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   19 Ekim 2014 Pazar Burç Yorumu; Akrep Burcu (https://www.forumaski.com/akrep/135150-19-ekim-2014-pazar-burc-yorumu-akrep-burcu.html)

Şafak 18.10.2014 21:17

19 Ekim 2014 Pazar Burç Yorumu; Akrep Burcu
 
19 Ekim 2014 Pazar Burç Yorumu; Akrep Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:


Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız yaptığınız her işte şans sizden yanadır. Şans oyunlarında da süprizler yaşayanabilir. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumunda ki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Akrep’ler kıskançlık duygunuzu kontrol altına almalı gereksiz tartışmalarlar sevdiğiniz insanı üzmemelisiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Akrep’ler bugün çocuk ya da çocuklarınızla ilgili konulardan dolayı ortak kararlar almanız gerekebilir. Sakin olun ve çocuklarınızın ilişkinizde ki problemden etkilenmesine sebep olacak kişi siz olmayın

Alternatif Yorum:

Sevgili Akrepler saat 19:14 itibariyle Yay-Balık burçları arasında oluşacak ilkdördün parasal anlamda güçlü olmak istersiniz. Geleceğinizi sağlam temellere oturtmak arzusu, fakat tam olarak önünüzü görememek sizi gergin kılabilir. İş yaptığınız kişiler, maaşınızı arttıracak insanlar, alacaklarınız veya borçlarınızla alakalı olarak kafanızın içindekileri hayata uygulamak adına bugün daha hırslı davranmanız, hatta kimi insanlarla karşı karşıya gelerek, yeter diyerek kestirip atmanız mümkündür.


Saat: 22:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.