Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/akrep/153186-akrep-burcunda-bugun-14-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 14.05.2015 08:32

Akrep Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe
 
Akrep Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

:akrep:

Sevgili Akrepler saat 08:14 itibariyle Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde Perşembe gününe adım atıyoruz. Bir olayı bir durumu çözmek için harekete geçebilir. Özellikle hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığı meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Yani her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, ihtiyaçlarımızı kendi istediğimiz şekilde elde etmek, hissettiklerimizi başkalarıyla paylaşmak, kabul ettirmek, onaylatmak arzumuzu işaret ediyor. Eğer bunu yapamazsak doğal olarak sıkılabilir, daha fazla konuşabilir, dert yanabiliriz. Bu saatlerde özellikle düzeltilecek, titizlikle üzerinde durulacak önemli işlerimizi dikkatli bir şekilde yaparak bu enerjiyi olumlu yönde kullanabiliriz. Ufak tefek sağlık şikayetlerimizi önemseyelim. Canımız bir şeylere sıkılmışsa, güvendiğimiz insanlarla konuşalım. Tabiî ki aceleci davranmayalım. Sözel ve yazı anlamındaki işlerimizi, belgelerimizi kontrol edelim ki, gözümüzden bir şey kaçmasın.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu, iş veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor.

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, bize kendimizi iyi hissettirecek, gerginliğimizi azaltacak, keyiflendirecek bir şeylere duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Bu istek, zaman zaman geçmişi anmamıza, duyarlı insanları çevremizde istememize neden olabilir. Ailemizden, sevdiklerimizden uzakta isek, bir şeyler bizi yormuş, kaygılandırmışsa, daha fazla hassas olabiliriz. Bir ses, bir nefes, bir can ararız yanımızda. Akşam saatlerinde kimsenin üzerimize gelmesinden hoşlanmayız. Sevilmek arzumuz bilhassa yoğundur.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.