Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/akrep/153669-akrep-burcunda-bu-hafta-18-24-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 18.05.2015 10:40

Akrep Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015
 
Akrep Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015

:akrep:

AŞK VE İLİŞKİLER

18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, ilişkimizle ilgili konularda kendimizi güven içinde hissetme ihtiyacımızın göstergesidir. Bu güven en başından bu yana varsa, devamının da aynı şekilde olmasını isteriz. Eğer güven yoksa ancak gönlümüz devamından yana ise, nasıl derleyip toparlanır, sağlam hale getirilir diye düşünürüz. Yalnızsak, bunun bizim seçimimiz olup olmadığını düşünürüz. Ne arıyoruz, nasıl birini arzuluyoruz, bunları da gözden geçiririz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda ilişkilerde hesap-kitap yapıyoruz. İşimize geleni, gelmeyeni, yüzeyde olanı, derinlerde yatanı, hatta maddi ve manevi kazanç ve kayıplarımızı da gözden geçiriyoruz.

İŞ VE KARİYER

18-24 Mayıs arası: İş hayatımızla ilgili konularda 21 Mayıs Güneş-İkizler geçişi, 22 Mayıs Mars-Kuzey düğüm görünümü, 23 Mayıs Güneş-Satürn karşıtlığı etkili enerjiler olarak öne çıkıyor. Hepsinin bağlantı noktası Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, bizim de iş hayatımızla ilgili konularda aceleci kararlardan, oldubittilerden, anlamadan dinlemeden, üzerinde düşünmeden hareket etmemiz yanlış olabilir.

PARA

18-24 Mayıs arası: Bu haftanın en önemli konu maddesi mali ortaklıklar, parasal konular, ilişki ve güvencemiz. İşte bütün bunların gözden geçirildiği bir zamandayız. İlişkimizin bize kazandırdığı kaybettirdikleri, ortaklık ilişkimiz olan kişilerle her türlü finansal konular, yenilik anlamında düşündüğümüz işlerin bize olan artıları ve eksileri, tümüyle ele alınma vaktidir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Her bir ayrıntının doğru şekilde analiz edilmesi için, aklımızı kullanma vaktindeyiz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 01:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.