Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcu ve İnsan Ömrü (https://www.forumaski.com/akrep/153832-akrep-burcu-ve-insan-omru.html)

DeRDeST 19.05.2015 01:45

Akrep Burcu ve İnsan Ömrü
 
Akrep Burcu ve İnsan Ömrü

:akrep:

AKREP burcu insanları HESAPLAŞMA ÇAĞI (yaklaşık 49-56 yaş) temsilcisidir. Dengeleri oluşturmaya çalışırken yaşadığı stres ve iç dünyasında yaşamaya başladığı karmaşadan sonra zaman içinde hem kendisiyle, hem de çevresiyle hesaplaşma gereği duymaya başlar.

Zihninde tasarladığı mükemmelliği içinde yaşadığı toplumda bulamaması, kendisinde dünyayı yönetme ve bu suretle yeni bir dünya, yeni bir toplum oluşturma arzusu uyandırır ve giderek bu arzu bir ihtiras haline gelir. Tüm geçmiş deneyimlerini en tepeye ulaşma ve insanlara hükmetme ihtirasını gidermek için kullanmaya başlar. Tek gaye hedefe ulaşmaktır ve bu yolda önüne çıkan engeller ya kendiliğinden yolundan çekilecektir, ya da ezilecektir; merhametin gereği de yoktur. Bu nedenle insanlara duyduğu güvensizlik çevresine kalın duvarlar örmesine sebep olmuştur, o duvarı aşıp kendisine ve kalbinin derinliklerindeki üstü küllenmiş sevgiye ulaşmak aşırı güç hale gelmiştir.

Yıllarını kendisiyle, çevresiyle, insanlarla ve yaşadığı çağla hesaplaşmaya adamıştır; zafere ulaşıncaya veya mağlup oluncaya kadar! Ya bir ordu komutanıdır artık, ya da bir çete reisi; o kadar yükseğe tırmanamamışsa asker veya çete üyesi olmak da kabulüdür. Genellikle de bu savaş mağlubiyetle sonuçlanır; zira hayat, kendisi için belirlenen yasalara uygun olarak devam etmektedir. (MUHTERİS KOMUTAN)

Hasan Kocabaş


Saat: 15:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.