Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/akrep/157627-akrep-burcunda-bugun-22-haziran-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 22.06.2015 10:33

Akrep Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi
 
Akrep Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

:akrep:

Sevgili Akrepler yeni haftamızın ilk etkin enerjisi, saat 13:26 da gerçekleşecek olan Ay-Merkür görünümüdür. Bu enerji, hedefimizin farkında olarak, acele etmeden tüm seçenekleri gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Detayların bizi yorabileceği konusunda ikaz ederek, özellikle maddi konularda tedbirli olmaya çağırıyor.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, toplumsal konumun iş veya özel anlamda yenilenişi, verilen mücadelenin, yapılan işlerin, girişimlerin başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayıcıdır. Jüpiter kazanç evinizin yöneticisidir. Mesleki anlamda yeni bir yol, yeni bir ortam, mali açıdan da kazanç sağlayan işlere girilir. Bu eğitim alanında da görülür. Staj, kurs veya bir eğitmen aracılığıyla kendinizi geliştirebilirsiniz. Sonra da bu meslekte yükselirsiniz. Ancak size tavsiyem, yeteneklerinizi değerlendirmenizdir. Bazen yol uzundur, yolcu yorulur. Ancak hiç kimse, düşmeden kalkmadan yürümeyi öğrenemez. O zaman yılmayacağız. Kaldı ki bu görünüm, zaten değişimlerin iş alanında görüleceğini, sıkı çalışarak başarıya ulaşabileceğini, yeniliklerden korkmamak gerektiğini işaret ediyor. Size destek veriyor. Farklılığınızı ortaya koymanızı sağlıyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 15:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.