Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcuna Uygun Diyet Yapın (https://www.forumaski.com/akrep/158234-akrep-burcuna-uygun-diyet-yapin.html)

DeRDeST 28.06.2015 07:12

Akrep Burcuna Uygun Diyet Yapın
 
Akrep Burcuna Uygun Diyet Yapın

:akrep:

Akrep’e alkol yerine maden suyu gerek

Akrep burcu, **** organlarını ve idrar yollarını yönetir. En çok karşılaştıkları problemse cinsel organ enfeksiyonları, idrar yolu iltihabı, tıkanıklığı, sistit, cinsel organ döküntüleri, zührevi hastalıklardır. Plüton tarafından yönetildiğinden bu burçta doğanlar güçlü fiziksel yapıya sahip olurlar.

Kalsiyum sülfatonların hücre yapısı için çok önemlidir. Dokuları onaran ve enfeksiyonal hastalıklara karşı direnç sağlayan bu mineral burun, ağız, boğaz, yemek borusu ve üreme organlarının fonksiyonlarına hayat katar. Eksikliğinde soğuk algınlığı ve sinüs enfeksiyonlarına, kalıcı cilt döküntülerine ve kısırlığa neden olur. Bu yüzden uygulanacak olan diyette kalsiyum sülfat ağırlıklı yiyecekler seçilmesi Akrepler için yaşamsaldır.

Kuşkonmaz, kırmızı turp, soğan, domates, vişne, hindistan cevizi, karnıbahar sofralarından eksik olmamalıdır. Ayrıca kalsiyum ağırlıklı besinler, süt, peynir, yoğurt ve süzme peynir beslenmelerinde önemlidir. Daha çok yüksek protein ağırlıklı diyetlerden fayda sağlarlar. Taze sebze, meyve ve tam tahıllı ekmekler, balık, deniz ürünleri, pancar, badem, ceviz, muz, ananas, mercimek, turunçgiller ve ekşi meyveler, elma, çilek, kiraz, dut tüketmeleri gerekir.

Akrepler akşam yemeklerinde hafif yiyecekler tercih etmeli, maden suyu tüketmelidirler. Ayrıca burçlar kuşağında en fazla alkolden etkilenen burçlardan birisi Akrepler’dir. Cilt ve görüntüleri alkollü içeceklerden çok çabuk nasibini alır.

Hande Kazanova


Saat: 18:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.