Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Akrep Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/158678-hande-kazanova-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-akrep-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 04:13

Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Akrep Burcu Yorumu
 
Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Akrep Burcu Yorumu

:akrep:

Bu haftabaşı, iş alanlarınızda oldukça farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Göz önünde yaşayacağınız ilişkileriniz, iş alanlarınızda size yeni kapılar açabilir. Diğer insanlardan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek.
Temmuz ayında çok önemli iş fırsatlarınız ve teklifleriniz olacak bu yüzden tatil planlarınızı biraz ertelemekte fayda olabilir sevgili Akrepler.

Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri şansınız çok yüksek. Toplum önü işleriniz artarken inanılmaz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Parasal alanda da destekleriniz yüksek olacak. Yine bu tarihlerde özel hayatınızda bir evlilik teklifi söz konusu olabilir. Bu teklif ayaklarınızı yerden kesebilir.

Perşembe günü oluşan dolunay yakın çevrenizdeki olayları hızlandıracak. Tam da önemli işlerinize daha fazla kendinizi vermek isterken bu dolunayda yakın çevrenizdeki konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dolunayda parasal konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. Yine bu Perşembe iş hayatınızda farklı ve değişik ilişkiler ve bağlantılar devrede olabilir. Her zamankinden daha farklı hareket edebilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik ve değişik olaylara hazırlıklı olun.Haftasonu ise, psikolojik çözümlemeleriniz ve derin bilgileriniz çevrenizdeki ve iş yaptığınız insanları etkileyebilir. Onlardan destek almasını başaracaksınız. Yine göz önünde olacağınız yerlerde parasal harcamalarınız keyfinizin yüksek olması nedeniyle fazla olabilir.

Astrolog Hande Kazanova


Saat: 23:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.