Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/158714-akrep-burcu-1-temmuz-2015-carsamba-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 05:01

Akrep Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu
 
Akrep Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

:akrep:

Sevgili Akrepler Çarşamba günümüz, saat 10:51 Venüs-Jüpiter kavuşum etkisinde başlayacak. Bu enerji, iş hayatı, toplumsal hayat, maddi konular ve ilişki anlamında fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayıcıdır. Daha fazla öne çıkmak istersiniz. Kendinizi gösterme, beğendirme, kabul ettirme çabanız yükselir. Bu da mücadelenizde yardımcıdır. Biraz ihtiraslı davranmanıza yol açabilir. Birileri sizi görmezden geldiğinde, ben buradayım diyerek kendinizi ifade etmek istersiniz. Çok çalışmak, sorumluluk almak ve yılmadan canla başla görevlerinizi yapmak doğru olacaktır. Öyle bir şeyler üretin, ortaya getirin ve gayret gösterin ki, sizin ne kadar farklı olduğunuzu anlasınlar. Bu kavuşum, çabalayan, mücadele eden kişiler için gayet olumludur. Ancak kendini kaf dağında gören, her şeyde ben önemliyim diyerek çaba sarfetmeyen kişilerin egosunu yükselticidir. Fakat bu pek işe yaramaz. Ben derim ki, kariyer hayatınızla ilgili konularda mutlaka seçenekleri iyice gözden geçirin ve doğru tercihlerde bulunun.

Saat 12:11 Ay-Oğlak burcunda ilerlediğinde, çevremizle olan ilişkimizde ciddiyet ön planda olacak. Düşüncelerimizi, ancak bizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak isteyeceğiz. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Çelişkili davranmayacağız. Fakat dış etkenler üzerimizde baskı kurarsa veya bir takım insanlar arzu etmediğimiz şekilde davranırsa keyfimiz kaçabilir.

Saat 20:33 Ay-Mars karşıtlığı, canınızı sıkan konular başta olmak üzere bir an önce sonuç almak istediğiniz meseleler üzerindeki kararlılığınızın göstergesidir.İki yönlü tepkide bulunabilir. Bıçak kemiğe dayanmışsa yani artık sorunlarınıza katlanmak mümkün değilse böyle bir durumda isyan edebilir, ipleri kopartabilirsiniz. Amacınız artık bunaldığınızı çekecek halinizin kalmadığını belirtmek içindir. Çünkü tam tersi bir tepkinin size ve çevrenizdeki insanlara faydası olmayacağı gibi, çözümsüzlük yaratması da mümkündür. Oysaki şöyle bir çevrenize bakınız. Aslında ne çok şeyi başardığınızı siz de anlayacaksınız.[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 15:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.