Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/159112-akrep-burcu-6-temmuz-2015-pazartesi-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 06.07.2015 12:38

Akrep Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu
 
Akrep Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

:akrep:

Sevgili Akrepler, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşumuyla yeni haftamızı selamlıyoruz. Sevgi, şefkat ve ılımlı duyguların etkisi altındayız. Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşma ihtiyacımız oldukça yoğun. Aşk hayatımızda romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz. Sevgiyi yüreğimizde bir çiçek gibi büyütüyor, duygularımızın karşılık görmesini umuyoruz. Çevremizdeki insanlarla, çocuklarımız, sevgilimizle, gönül gönüle kucaklaşmayı arzuluyoruz.

Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, aşk hayatınızda güven, huzur ve empatinin sağlanmasında yardımcıdır. Ne istediğinizi bilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki paylaşımı güçlendiren bu görünüm, sorunların karşılıklı çözümünde de yardımcıdır. Yeteneklerinizi geliştirir ve karşınıza fırsatlar çıkarır. Kendinizden gayet emin bir şekilde ilerlemenizde destek olur.

Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan yarınlarınızı garanti altına almak için çaba sarfetmelisiniz. Diğer yandan önünüzde açılan yolun farkında olarak çaba sarfetmelisiniz. Siz isteseniz de istemeseniz de, büyüyorsunuz. Kabuğunuzdan çıkıp, dünyaya karışıyorsunuz. Yeni gelişmelere, değişimlere kayıtsız olamayız.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.