Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   14 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/46813-14-agustos-2013-akrep-burcu-yorumu.html)

Alessandra 14.08.2013 01:35

14 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu
 
14 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Gökyüzü bugün iş hayatınızla ilgili hemen her konuda rahatlatacak maddi gelirlerinizde önemli bir artışa sebep olacak keyifli gelişmeleri müjdelemekte. Her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç? Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

EndGirl 14.08.2013 19:03

Cevap: 14 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu
 
Her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç?

cuk :)


Saat: 15:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.