Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Albüm Tanıtımları (https://www.forumaski.com/album-tanitimlari/)
-   -   Can Bonomo - Aşktan ve Gariplikten Albüm Tanıtımı 2013 (https://www.forumaski.com/album-tanitimlari/26925-can-bonomo-asktan-ve-gariplikten-album-tanitimi-2013-a.html)

KaRaqiZz 08.02.2013 23:18

Can Bonomo - Aşktan ve Gariplikten Albüm Tanıtımı 2013
 
Can Bonomo - Aşktan ve Gariplikten Albüm Tanıtımı 2013


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İlk albümü "Meczup" ile yüzbinlere varan hayran kitlesi oluşturmayı başaran Can Bonomo, yeni albümü "AŞKTAN VE GARİPLİKTEN" ile müzik marketlerde yerini aldı. İlk albümünde olduğu gibi Can Bonomo, "Aşktan ve Gariplikten"deki şarkılarının tarzını da "İstanbul Müziği" olarak tanımlıyor...
Yeni albüm "Aşktan ve Gariplikten", ilk albüm "Meczup"un kaydedildiği TheFatLab'de kaydedildi. "Aşktan ve Gariplikten"in biri hariç tüm parçaları Can Bonomo imzasını taşıyor. We Play etiketiyle çıkan albümün prodüktörlüğünü ve müzik direktörlüğünü "Meczup" albümünde de beraber çalıştığı Can Saban üstlendi. Parçaların miksing ve mastering'i TheFatLab'in sahibi Ali Rıza Şahenk tarafından yapıldı.
Kapak fotoğrafı Bora Bekiroğlu tarafından çekilen "Aşktan ve Gariplikten"in kitapçık fotoğrafları Berfu Merve Bolulu ve Emrah Kavlak tarafından çekildi. Kartonet tasarımı Emrah Kavlak tarafından yapılan albümde Can Bonomo'ya ait özel bir illüstrasyon da bulunuyor.
Albümün çıkış parçası olan Başkan'ın klibi, "Meczup", "Bana Bir Saz Verin", "Love Me Back" ve "Ali Baba"” kliplerinin yönetmeni Can Saban tarafından çekildi.

Etiketler: Can Bonomo Aşktan ve Gariplikten Albüm Tanıtımı 2013,
Can Bonomo Aşktan ve Gariplikten , Can Bonomo, Aşktan ve Gariplikten,Can Bonomo Albüm Tanıtımı

Toprak 21.10.2015 13:20

Cevap: Can Bonomo - Aşktan ve Gariplikten Albüm Tanıtımı 2013
 
emegine sağlık


Saat: 01:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.