Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Albüm Tanıtımları (https://www.forumaski.com/album-tanitimlari/)
-   -   Hülya Avşar (2013) Full Albümü Yakında (https://www.forumaski.com/album-tanitimlari/45826-hulya-avsar-2013-full-albumu-yakinda.html)

KaraKiz 06.08.2013 21:38

Hülya Avşar (2013) Full Albümü Yakında
 
Hülya Avşar (2013) Full Albümü Yakında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Hülya Avşar'dan yeni albüm müjdesi!
Altın Nar festivaline katılan Hülya Avşar yeni albümü için tarih verdi. Kemer ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Altın Nar, Kültür ve Sanat Festivali, sanatçı Hülya Avşar'ın verdiği konser ile sona erdi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, festival etkinlikleri kapsamında Kemer Stadı'nda düzenlenen konser öncesi tiyatro oyuncusu Nejat Uygur'a onur ödülü verdi. Ödülü Uygur'un oğlu Süheyl Uğur aldı. Başkan Gül, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere de plaket verdi. Konser öncesi Kuzeyin Uşakları folklor grubu ile Tanyeli sahne aldı. Tanyeli, söylediği şarkılar ve yaptığı dans gösterisiyle büyük beğeni topladı. Tanyeli'nin ardından sahneyi sanatçı Hülya Avşar aldı. Avşar, seslendirdiği eserleriyle vatandaşlara coşkulu bir gece yaşattı. Kızı Zehra ile Kemer'e gelen Avşar, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzun zamandır festival kapsamında konser vermediğini söyleyen Avşar, garip bir heyecan içerisinde olduğunu belirtti.

Festivallerin oldukça coşkulu geçtiğini ifade eden Avşar, ''Halkın karşısında olmakla, gazino ve protokol seyircisinin karşısında olmak çok farklı bir duygu galiba bugün onu hissettim. Çok keyifliyim'' diye konuştu. Yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu da dile getiren Avşar, albümünün bitmek üzere olduğunu, üzerinde son düzenlemelerin yapıldığını kaydetti. Yeni albümünü Ramazan Bayramı'na kadar yetiştirmeyi hedeflediğini söyleyen Avşar, ''Çalışmalar, Eylül ayına kadar da sürebilir'' dedi. Konserlerine devam edeceğini belirten Avşar, Ramazan Bayramı'nda yoğun bir konser programının olduğunu bildirdi. Tatili de ihmal etmeyeceğine işaret eden Avşar, teknede tatil yaparak, gözlerden ve magazincilerden uzak olmayı planladığını kaydetti.

Mezarkabul 06.08.2013 21:43

Cevap: Hülya Avşar (2013) Full Albümü Yakında
 
Bu kadın jürilikten albüm yapmaya nasıl zaman bulmuş?

KaraKiz 06.08.2013 21:50

Cevap: Hülya Avşar (2013) Full Albümü Yakında
 
Alıntı:

cortnek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 195761)
Bu kadın jürilikten albüm yapmaya nasıl zaman bulmuş?

para kazanmak kolay değil :hhhz::hhhz:

Mezarkabul 06.08.2013 21:52

Cevap: Hülya Avşar (2013) Full Albümü Yakında
 
Doğru söylüyorsun. O da ekmek peşinde...


Saat: 18:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.