Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anime - Çizgi Film Tanıtımları (https://www.forumaski.com/anime-cizgi-film-tanitimlari/)
-   -   Casper çizgi film hakkında bilgi (https://www.forumaski.com/anime-cizgi-film-tanitimlari/14959-casper-cizgi-film-hakkinda-bilgi.html)

Narsinha 05.11.2012 21:01

Casper çizgi film hakkında bilgi
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Casper kendi adını taşıyan çizgi film serisinde yer alan kurgusal bir karakterdir. Casper Dost Canlısı Hayalet olarak da bilinir. Harvey Entertainment adlı şirketin yaptığı çizgi film ile televizyonlarda görünmeye başlamıştır. 1995'te çekilen Casper adlı filme göre soyadı Mcfadden'dır.

Çizgi filmlerde konu genellikle benzerdir. Casper'ın bir hayalet olmasından dolayı, etrafındaki bütün canlılar ondan korkmakta bu da Casper'ı çok üzmektedir. Bundan dolayı da hiç arkadaş edinememektedir. Fakat o diğer hayaletlerin aksine, insanları korkutmak yerine onlara yardım etmeyi seçer. Her defasında kötülük yapmaya çalışan üç amcasını durdurmaya çalışır. Yaptığı iyilikler sonucunda bazen arkadaşlar edinir. Bazı bölümlerde beceriksiz cadı arkadaşı Wendy de onunla beraberdir. İkilinin en büyük ortak noktası güçlerini insanlara kötülük yapmak yerine, iyilik yapmaya adamış olmasıdır.


Türkiye'de 1980'lı yıllarda TRT1 de yayınlanmıştır.


Saat: 00:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.