Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anime - Çizgi Film Tanıtımları (https://www.forumaski.com/anime-cizgi-film-tanitimlari/)
-   -   Vikingler çizgi film hakkında bilgi (https://www.forumaski.com/anime-cizgi-film-tanitimlari/14960-vikingler-cizgi-film-hakkinda-bilgi.html)

Narsinha 05.11.2012 21:07

Vikingler çizgi film hakkında bilgi
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Vikinglerin çizgi filmi. Ancak burada ayrıntı kaba ve barbar viking kabilesinin reisinin oğlu kibar ve zeka küpü viki'dir. Kaba vikingler bir yere gittiklerinde hep kaba kuvvet ile işleri çözmeye çalışırlarken sıkıntı yaşarlar, babasından torpilli olarak seferlere katılan viki ise süper zekasıyla herkesi dize getirirdi. Küçücük bir çocuğun bile zekasını kullanarak başka devletleri alt ettiği teması ve fikri ancak bu kadar başarısız verilebilirdi.

HaDeS 12.06.2019 14:47

Vikingler çizgi film hakkında bilgi
 
Vikingler Orijinal adı "Wickie und die starken Männer" (Viking Viki) 1972 ile 1974 arası yayınlanan Japon, Avusturya, Japon ortak yapımı bir çizgi dizi.İsveçli yazar Runer Jonsson'un Vicke Viking adlı roman dizisinden uyarlanmıştır.

İsveç'te, Viking köyü Flake'in güçlü şefi Halvar'ın zeki ve iyi yürekli oğlu Viki'nin maceralarını anlatmaktadır. Babası ve mürettebatının zorda kaldığı durumlarda onların yardımına koşmaktadır.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 23:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.