Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anlamlı Sözler Ve Nickler (https://www.forumaski.com/anlamli-sozler-ve-nickler/)
-   -   Sensizlik Sözleri (https://www.forumaski.com/anlamli-sozler-ve-nickler/86034-sensizlik-sozleri.html)

Asi Ruh 22.01.2014 00:06

Sensizlik Sözleri
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sensizlik Sözleri

Sensiz Renksiz hayat, Sensiz Çekilmiyor Bu hayat, Sensizlik içinde yaşadığım her An bana Can Çekiştiriyor Ne olur Anla!…

Zamansız bir gidiş bu içimde sana beslediğim sevgi şimdi öksüz kaldı, seni düşünüp yanarım geceleri, sensiz bir ben kaldı odamda ağlarım geceleri..

unutma beni sakın bensiz hayatında, anılarım gelicek aklına belkide ağlıyacaksın o anda, sözlerim gelicek aklına anılarımla bütünleşecek gözlerinde ağlayacaksın belki hatıraların adına..

üstümde yılların yorgunluğu var aldırmıyorum üstümden hayatın acısı geçmiş farketmiyorum, sadece kalbim yanıyor adınla herşeyi unutup giden garip bedenim bir seni unutmadı bir sensizliği kaldıramadı bu hayatta..

uzayı giden gecelerde yalnız kaldığım günlerde dinlediğim her müzikte seni düşündün ağladım her seferinde seviyorum seni sensizlik öldürdü beni..

Gecenin yaşanmamış anıları olucam belkide bundan sonra, sadece geceleri yaşayacağım sensiz bir hayatta, aslında yaşamak değil bu yine seni düşünce her anımda..

Sevenler gece ölürmüş gülüm, Anılar Aklıma Geldikçe Gözlerimden Süzülür Yaşlar, Seni Düşündükçe uzar gider geceler Sensizlik Boynumu Büktü Sensizlik beni Bu hale Soktu..

Sensizken Farkettim Yalnızlığı, Sensizken yaşadım Soğuk odada ağlamayı, Sensizken hatırladım sevginin adını şimdi sen yoksun hayatımda huzur kalmadı sensiz hayatımda..

Güldüğünde Mutlu Olur Sevinirdim Amansızca, Sözlerinle hayal Kurardım Geleceğe, Şimdi Sen Yoksun Hayatım Bir işkence Resimlerine Bakıp Ağlarım her Gece..

Bir Gün Gelir Unutursun benide gelmem Aklına Bir Anı Olurum Hayatında, Ama Senin için Yanan Bu Kalbimde Bir efsane Oldun Bunu Unutma Unutturmucam Bunu Sana Aşık Olan hayatıma..

Artık ölmüşüm yaşamışım farketmez, Sensizlik hayatıma işlemiş hic bir acı bukadar beni benden etmez, sensizlikmiş benim en ağır yaram sensizlikmiş benim suskun bakışlarımd aha iyi anladım..

hayatımda Sensizlik varsa öLüm Var, Hayatımda Sensizlik varsa renksizlik Var ve hayatımda Sensizlik varsa Ben yokum Bu Hayatta..

Hatıraları düşünüp ağlarım her gece, ne güzeldi o günler diyip dalarım hayallere her gece, resimlerini öperek koklarım saatlerce kalbim ağlar anıların içinde..


Saat: 12:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.