Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anne ve Çocuk (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/)
-   -   Çocuğunuza Aşkı Öğretin (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/35236-cocugunuza-aski-ogretin.html)

KaRaqiZz 05.06.2013 14:02

Çocuğunuza Aşkı Öğretin
 


1- Her aile kendine özgü farklı özel tek ve eşsizdir. Bir o kadar da gariptir. Aynı genlere sahip ancak farklı kişiliklere sahip kişileri bir arada tutan şey aşktır.
2- Aşk evimizde ve her yerdedir. Aşk her saniye her dakika her saat ve her gün yaşadığımız bir hediyedir. Aşk belki çok büyüktür ancak çok ufak şeylerde gizlidir. Bir annenin bebeğine bakışında çocuğun annesine bir şey getirmesinde ailenin her zaman bir arada olmasında.
3- Hiç tartışmayan ve sürekli anlaşan bir çift gördün mü? İletişim göz göze ve en tartışmasız şekilde olmalı elbette. Ancak tartışmadığı halde mutlu da olmayan pek çok kişi var. Ara sıra tartışmak iyidir. Bazı şeyleri düzeltir ve iletişimi koparmamış oluruz. Yani seninle de çocuğum ara sıra tartıştığımız konular olabilir ama en sonunda anlaşarak ve birbirimize kırılmadan bu işi düzeltebiliriz.
4- Kendin olmak hayatta düşündüğünden daha zordur. Dünyada gece gündüz en iyisini yapmak için hiç kimse değil kendin ol. Başkası gibi olmak bitmek bilmeyen bir savaşa girmektir ve oldukça yorucu sonuçsuzdur.
5- İleride hayatında senin için çok önemli biri olacak. Onunla yaşamaya değer bulacağın seni mutlu edeceğine inandığın kişiye aşık olduğunu söyle.

6- Yaptığın bazı şeyleri sevmemem seni sevmediğim anlamına gelmez. Aşk dediğimiz şey çok farklıdır ufak kızgınlıklar tartışmalarla sona ermez. Aşk her olumsuz şeyin üstesinden gelir.


Saat: 03:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.