Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anne ve Çocuk (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/)
-   -   Çocuğunuz Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip misiniz? (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/94569-cocugunuz-hakkinda-yeterli-bilgiye-sahip-misiniz.html)

Jineps 01.03.2014 19:25

Çocuğunuz Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip misiniz?
 
Çocuğunuz Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip misiniz?

Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünde bir ekip olarak çocuklarda dil ve iletişim becerilerinin gelişimini inceliyoruz. Okul öncesi dönemdeki çocuklar ve aileleri ile çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız çocukların konuşmaya başlamadan önce veya basit cümleler kurabildikleri dönemlerde gerçekten ne bildiklerini ortaya çıkarmak.


Çalışmalarımıza katılmak için çocuğunuzla birlikte bir kereye özgü laboratuarımıza gelmeniz ve bir saatinizi araştırmamıza ayırmanız yeterlidir. Bu ziyaretiniz sırasında çocuğunuza genel gelişimini ölçmemize yarayacak bir de gelişim testi uygulayacağız. Bu sayede çocuğunuzun becerileri hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilir çocuklarınızla daha güçlü ve olumlu bir iletişim şansı yakalayabilirsiniz. Tabii ki bütün çalışma boyunca çocuğunuzun yanında kalabileceksiniz. Çalışmalarımıza katılanlardan hiçbir ücret talep etmiyor; çocuğa kendi ismine hazırlanmış bir kitap anne-babaya da dil ve iletişim gelişimi konusunda bilgilendirici bir broşür veriyoruz.

Eğer sizin de 12 ay-60 ay (1 yaş-5 yaş) aralıklarında bir çocuğunuz varsa projelerimize katılmak veya proje hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz bize .... adresinden ulaşabilirsiniz. Bize gönderdiğiniz e-postanızda çocuğunuzun gün-ay-yıl olarak doğum tarihi cinsiyeti ve ismini yazarsanız çok memnun oluruz. Çocuğunuzun bilgileri vertabanımıza kaydedildikten sonra çocuğunuzun yaş aralığına uygun bir çalışma için sizi okulumuza davet edebiliriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Doç. Dr. Aylin Küntay
Burçak Aktürk Elda Asael Sevcan Ayaş Köksal Yelda Semizer Ercenur Ünal

Koç Üniversitesi Dil ve İletişim Gelişimi Çalışmaları (Sarıyer Istanbul)


Saat: 18:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.