Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aşk - Şiir Dünyası (https://www.forumaski.com/ask-siir-dunyasi/)
-   -   Alışılmış dozda sevmeler gündemde artık (https://www.forumaski.com/ask-siir-dunyasi/43148-alisilmis-dozda-sevmeler-gundemde-artik.html)

Wine 25.07.2013 20:47

Alışılmış dozda sevmeler gündemde artık
 
Alışılmış dozda sevmeler gündemde artık

Midende ki kelebekleri öldükten sonra,sıra kalpteki ritmi sıradanlaştırmaya geliyor. Farkına varmıyorsun sen ama,bitiyorsunuz günden güne. Onu sevdiğini söylediğin anda bile bir tık aşağıya düşüyor gümbür gümbür atan kalbinin sesi.

Bir sebep mi arıyorsun peki? Başla şimdi düşünmeye.. Önce sudan sebeplerden kırdınız birbirinizi. Bir gece eve geç gitse ne olacaktı sanki. İlla o lafı söylemen gerekmezdi. Sonra ciddi tartışmalara meze oldu ilişkiniz. Böyle devam edeceksen bu iş olmaz lafları ortada kol gezindi ama biriniz cesaretinizi toplayıp bitti diyemediniz. Ardından kırıp dökme safhası.. Ağza alınmayacak o lafları bir çırpıda nasıl da birbirinize sarf ettiniz. Yazık,çok yazık ettiniz.. Bıçak kemiğe dayandığı andaysa sabrı ilk tükenen bastı tekmeyi..

'Ayrılanlar hala sevgili' diyor ya bir şair.. İşte siz ayrıyken üstüne bir de birbirinize ihanet ettiniz. Başka bedenlerde mutluluğu aradınız. Bazen öylesine,bazende gerçekten unutabilme ümidiyle,yeniden sevebilme arzusuyla.. Ama olmadı. Onun bir gülüşü saplandı belki de aklınıza. Unutturmadı kendini size..

Ağlamalarınız sızlanmalarınız başladı ardından.. Şimdi yeniden çıkıp gelse hiç üzmem onu diye iç geçirir oldunuz. Ah bir gelse dünyanın en mutlu insanı yaparım demeye başladınız. Özlediniz,çok özlediniz hemde.

SANKİ BİR SARILSANIZ,HER ŞEY DÜZELECEKMİŞ GİBİ GELDİ SİZE..

Derken;
Akrep yelkovanı öyle bir hızla kovaladı ki,bir baktınız bir adım ötenizde..Teraddütünüze sıcak bir tebessümle cevap veriyor üstelik.. Ve sarıldınız.. Zaten kim olsa sarılırdı. Zamanı unuturcasına üstelik. Bütün özlemini gidermek istercesine. Sanki ona doymadan bırakamayacakmışsınız gibi hissedip,bir türlü de doymak bilmeden sarıldınız..

Artık mutlu sona çok az bir zaman kalmıştır. Yeniden berabersiniz ya,hani her şeyden çok seviyorsunuz ya birbirinizi.. Sevgi bir boka yarıyormuş gibi aptal şımarık hallere devam edersiniz bir süre..

Bir gün,iki gün derken ilerleyen zaman yine dank ettirir kafanıza bazı şeyleri..

Kavga sebeplerinizi hatırla şimdi. Birbirinize saydığınız ağza alınmaz kelimeleri.. Sudan da olsa bir sebebi yok muydu onların. Durup dururken mi çıkmıştı o tartışmalar..

Zaman geçerken öyle bir geçirir ki insanlara aslında..

O özlediğiniz insan yine eskisi gibidir. Yine sevmediğiniz tüm huyları üstündedir. Evet seni özlemiş olabilir,hatta seviyor bile olabilir. Ama senin için değişmemiştir.

O gittiği gün sen kendi hayatının içine sıçmaya başlamıştın hatırla ! O yeniden gelince toparlanmaya gayret ettin. O nasıl isterse öyle olsun dedin.

Peki ya o. Bıraktığın gibi işte.
'Alışılmış dozda devam ederken sevgisi,kendi yaşamını seni umursamadan sürdürmekte..'


-Alıntı


Saat: 01:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.