Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aşka Dair Herşey (https://www.forumaski.com/aska-dair-hersey/)
-   -   Flört Döneminde Mesajlaşmanın İncelikleri (https://www.forumaski.com/aska-dair-hersey/106842-flort-doneminde-mesajlasmanin-incelikleri.html)

Jade 30.04.2014 23:00

Flört Döneminde Mesajlaşmanın İncelikleri
 
Flört Döneminde Mesajlaşmanın İncelikleri


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

SMS, whatsapp, bbm ve Instagram gibi mesajlaşma ve sosyla medya araçları artık günümüzün olmazsa olmaz flört gereçleri. Yüz yüzeyken kendinizi 3 boyutlu ifade etme şansınız var, peki mesajlaşmada ne ölçüde başarılısnız?


Kısa mesajın makbul olanı adından da anlaşılacağı üzere kısa olanıdır. Bağlaçlarla tümleçlerle bezeli gereğinden fazla bilgi ve açıklama içeren mesajlar yazmayın. Neyi, neden, ne zaman ve nasıl yaptığınızı merak ediyorsa zaten soracaktır.
Daha fazla konuşmak, sohbeti devam ettirmek istiyorsanız cümlelerinizin diyaloğa açık bitmesine dikkat edin. Tekrar mesaj atması için ona bahane yaratın.
"Ben evdeyim, ya sen?"
"Sana da günaydın, erkencisin." gibi...
Mesajlaşmanızı günaydın, iyi akşamlar gibi saçma bir rutine sokmayın. Beklemediği zamanlarda, alakasız mesajlar atın, monotonluğu kırın.
flort mesajlasma3 60
Çocuksu ve boş biri olduğunuz izlenimi vermek istemiyorsanız gülücük işaretlerini vb. sembolleri dozunda kullanın, kendinizi onlarsız da ifade edebilirsiniz. 


Gün içinde karşılaşma imkanınız olan yerlerde "Nişantaşı’ndayım, buralarda mısın?" ya da daha önce esprisi yapılan bir konu ile ilgili "XXX’in önünden geçerken aklıma geldin" vb. mesajlar atabilirsiniz. Kişisel bağ kurmanız ve ortak yönlerinizin olması onun da hoşuna gidecektir. 


Sürekli mesaj atıp karşınızdaki kişiyi daraltmayın, sizi özlemesine fırsat verin.
Online mesajlaşma gereçlerinde her daim hazır ve nazır beklemeyin. Her yazılan mesaja iki eliniz kanda anında cevap yazmak zorunda değilsiniz. Sohbet önceliğini telefona değil, yanınızdaki arkadaşınıza verin.


Saat: 02:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.