Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aşka Dair Herşey (https://www.forumaski.com/aska-dair-hersey/)
-   -   Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin (https://www.forumaski.com/aska-dair-hersey/164858-askta-bu-hatalara-dusmeyin.html)

Papatya 27.08.2015 14:13

Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin
 
Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Günümüz artık internet aşklarının en yoğun yaşandığı dönem. Peki sanaldan gerçeğe evriltmeye çalıştığınız bu ilişkide yapmamanız gerekenler nelerdir?

Malum, dönem internet devri. Herkesin einde bir telefon, hayata buradan bağlanıyor. Hal böyle olunca da sanal alemde tanışıp, mutlu bir ilişki peşinde koşanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Peki, bu çiftlerin uzun soluklu ve düzeyli bir ilişki yaşamasının sırrı ne?
Karşınızdaki kişi ile konuşurken neler yapıp yapmamanız gerektiğini iyi bilirseniz o ilişkide başarılı olmanız için işte yapmamanız gerekenler:

Tanıdık çıkma ihtimaliniz

Türk insanı olarak memleketini söyleyen herkese mutlaka yönelttiğimiz soru; “Benim dayımın oğlunun eşinin teyze tarafından kuzeninin oğlu oralı tanırsın belki?” demek. Tanısa ne olacak o ayrı bir konu ama şehirlerarası yaşadığınız aşkta da ortak noktanız bu olmasın. Diyelim ki gerçekten ortak bir tanıdığınız tesadüfen çıktı, bu güzel rastlantıyı romantizm ile birleştirip, kalbini bir kez daha çalmak varken, çomak sokup karıştırmak neden?

Cinsel konulara girmeyin

Cinsellik Türk toplumu için ciddi bir tabu olarak günümüzde konumunu koruyor. Özellikle hiç görmediğiniz birine cinsellikle ilgili sorular sormaya başlarsanız, sizi kafasında farklı konumlandıracak ve belki de onu korkutacaksınız. Zaman içerisinde başka tabularını da keşfederseniz, uzak durmanız gerektiğini bilmekte fayda var.

Sorunlarınızla boğmayın


Herkesin iş yerinde, ailesinde, arkadaşları arasında; büyük, küçük pek çok sorunu var. Yaptığınız işten nefret ediyor olabilirsiniz ya da ailenizle çok ciddi bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Bu sorunlarla karşı tarafı bunaltmak yerine, kendi yakın arkadaşlarınızla çözmeye çalışmanız daha yerinde bir karar olacaktır.

Eski sevgiliden uzak durun

Hayatınızın aşkı ile tanışmış ve onu daha yakından tanımak için gece gündüz onunla konuşuyor olabilirsiniz. Önceki sevgililerinizden bahsetmekten kesinlikle uzak durmakta fayda var. En azından karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan ve geçmişiniz ile size kabul edip etmeyeceğine kanaat getirmeden, geçmiş sayfalarınızı açmayın ve onunkileri de karıştırmayın.




Wine 27.08.2015 14:32

Cevap: Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin
 
Benim tek sorunum sanırım fazla bunaltmam :hhhz:
Konu bulmak için çabalarken batırıyorum, evde kalıcam ben kesin :hhhz:

Elem 27.08.2015 14:32

Cevap: Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin
 
Bilgi için tşk.

Papatya 27.08.2015 14:37

Cevap: Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin
 
Sorunlarınızla boğmayın, en sık bu yapılıyor sanırım tek aşkta değil genelde de az çok yapmışızdır :T:

Perii 27.08.2015 21:20

Cevap: Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin
 
Felaket kıskanıyordum ama ondan terketmedi beni :D Ne güzeldi be chatteyken şifresiyle giriyordum kızlar özelde bana yazıyordu :D Hem eski sevgilimi hem kızlara başlıyordum :D

EbruLi 27.08.2015 21:37

Cevap: Aşkta Bu Hatalara Düşmeyin
 
Eski sevgili konusu nasi olsa aciliyo yahu nolcak :T:



Saat: 03:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.