Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   17 Şubat 2015 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/aslan/147178-17-subat-2015-sali-aslan-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.02.2015 13:03

17 Şubat 2015 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Şubat 2015 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Aslanlar Salı gününe, Kova burcunda ilerleyen Ayın, sıra dışı enerjisiyle adım atmaktasınız. Saat 07:00 de, Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Özgürlük arzunuzun yoğun olduğu bugün, orijinal tavırlarınızla karşı cins üzerinde etkili olabilirsiniz. Fakat bu yansıma, flört gibi kısa süreli ilişkilerde başarılı olmanızı sağlarken, ciddiyet dolu beraberliklerde sorunlara neden olabilir. Bunun en önemli sebebi heyecana duyduğunuz ihtiyaçtır. Eğer birlikte olduğunuz kişiyle aranızda problemler varsa veya son zamanlarda yaşanan durgunluk veya anlaşmazlıklar sizi rahatsız ediyorsa doğal olarak gün boyu aranıza belli bir mesafe oluşması mümkündür. Her iki taraf da kendince inat edebilir ve ilkelerinden taviz vermeye yanaşmayabilir. Böyle bir durumda sadakat olgusu ortadan kalkar. Bir taraf diğerini umursamadan minik kaçamaklarda bulunabilir. Bütün bunlar kısa süreli yaşanan lezzetler gibi görülse de, partneriniz tarafından fazlasıyla tepkisel karşılanabilir. Benim tavsiyem, öncelikle ilişkinizdeki sorunları kaçarak değil, arkadaşça açık açık konuşmak ve dürüst olmaktır.

Eğer yeni bir beraberlik yaşamak niyetindeyseniz, o zaman yapılması gereken, duygusal ve ileriye dönük düşünen kişilerden uzak durmaktır. Kaldı ki bu enerji, evliliğe dönük düşünmekten ziyade, yaşamı eğlenceli tarafından görme isteğinizin göstergesidir. Bu enerjinin kimileriniz için bugünkü anlamı, ilginizi çeken, sizinle aynı zevkleri paylaştığını düşündüğünüz hatta arkadaşça yanaştığınız bir kişiden etkilenmeniz anlamı taşıyabilir. Gün boyu ortaklık, sözleşme konuların da rakip olduğunuz kişilerle karşı karşıya gelmeniz mümkündür. Akıllıca hareket etmeli, haklarınızın çiğnenmemesi için dikkatli olmalısınız.

Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle ilgili konularda partnerin mesafeli tutumu veya kendine dönük halleri sizi bazen yoruyor. Sizin istediğiniz sıcaklık ve yakınlık arzusu. Bunu bulamadığınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

Kaynak: Mynet


Saat: 13:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.