Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   29 Nisan 2015 Çarşamba Aslan Burcu (https://www.forumaski.com/aslan/151987-29-nisan-2015-carsamba-aslan-burcu.html)

Şekerpare 29.04.2015 17:39

29 Nisan 2015 Çarşamba Aslan Burcu
 
29 Nisan 2015 Çarşamba Aslan Burcu


:aslan:


Bu dönem duygularınızı harekete geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Heyecan verici istekler ve hayaller içinde bulunuyorsunuz. Bugün isteklerinizin yaratacağı gerilimi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. İlişkilerinizi sorguladığınız bu dönem meydana gelen değişimler farklı beklentiler içine girmenize neden olabilir. Duygularınızı ortaya koymaya çalışın ve ikili ilişkilerinizi zorlamaktan vazgeçin. Parasal konularda da beklentilerinizin yükseldiği bir süreçte yaratıcılığınızı kullanabilir, yeni istekler içinde bulunabilirsiniz. Sizin için hareketli bir gün ve hareket halinde olmak size iyi geliyor.

Aslan Burcu Genel Durum
Bugün kendinizi son derece huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Gününüzün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.

Aslan Burcu Kariyer Durumu
Bugün, çalışmak size oldukça zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenirseniz gününüz keyifli geçecektir.


Saat: 01:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.