Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 1 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/aslan/152083-aslan-burcunda-bugun-1-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 01.05.2015 09:33

Aslan Burcunda Bugün - 1 Mayıs 2015 Cuma
 
Aslan Burcunda Bugün - 1 Mayıs 2015 Cuma

:aslan:

Sevgili Aslanlar 1 Mayıs saat 05:00-19 Mayıs saat 04:49 arasında Merkür-İkizler burcunda düz seyirle ilerleyecek. Sizi sosyal ilişkilerinizde, amacınıza uygun kişilerle bağlantılar kurmanızda destekleyicidir. İş anlamında başka kişilerden destek görebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, iletişim, alım-satım gibi işlerde başarılı girişimlerde bulunursunuz. İşlerinizi hızlı biçimde bitirme, girişimlerinizde arzu ettiğiniz sonucu alma arzunuzu işaret eder. Bu dönemde sosyal yaşamda iletişimin gücü bir hayli yükselir. İnsanlar sizin düşüncelerinizi önemserler. İkna gücünüz etkilidir. Bu da karşı cinsle, arkadaşlıklarda size şans verir. Kazanç anlamındaki işler için, bu süreç olumlu diyebiliriz. Kurulacak bağlantılar, girişimde bulunulan işler, görüşmeler için teşvik edici bir yanı var. Ancak geldiği gibi harcıyorsanız, bütçenizin ayarını bilmiyorsanız tabii ki dikkatli olmalısınız. Bir de önemli nokta, bu yıl 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Bu nedenle, sosyal hayatta, mali konularda alış-satış ticari alanlarda güvence unsurunu şimdiden önemseyelim ki, daha sonra sıkılmayalım.

Saat 19:58 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, iletişimi güçlendiriyor. Güne başlarken sizi aktif hale getirir. Olumlu bir enerjidir. Konuşmak, içimizdekileri paylaşmak, neşeli bir şeyler duymak, canlanmak isteriz.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.