Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/aslan/152724-aslan-burcunda-bugun-9-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 09.05.2015 15:04

Aslan Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Aslan Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi

:aslan:

Sevgili Aslanlar Cumartesi gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanacağız. Günlük aktivitede sorumluluklar, aileyle temas, ciddiyet gibi olgular ön planda olacaktır. Saat 00:48 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız.

Saat 05:39 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Güneş, Oğlak burcundaki Ay ile olumlu bir görünüm yapıyor. Bu sayede toplum içinde kendinizi ifade edebilmeniz ve ihtiyaçlarınızı dile getirerek elde etmeniz mümkün hale geliyor. Böyle bir enerji kişinin bilincini aydınlatıcı olduğu için hangi konuda ilerlemeniz gerektiğini bugün saptamanız gayet kolay. Yani duygular isteklerle uyum halinde ve kişisel olarak kendinizle ve dış dünya ile savaşınız yok. Her şeyi kendi içinde olumlu manada gözden geçirebilirsiniz. Yeter ki, karamsar düşünmeyiniz.

Saat 05:47 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir.

Saat 19:09 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü, aktif ve enerjik bir zihinsel akış sağlıyor. Kişi eğer isterse, hayallerini gerçeğe dönüştürmek yolunda mesafeler katedebilir. Sınırlarınızı genişleten, maddi ve manevi, ilişki anlamında fantezilerinizi yükseltici bu görünümden yararlanmanın yolu, meraklı ve yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi göstermek. Gelişime, bilgi sahibi olmaya çalışmakta yarar var. Hangi alana meraklıysanız mutlaka o alanla ilgili gelişmeleri takip ediniz. Ancak, İnatçı davranmaktan, temeli sağlam olmayan işlere kalkışmaktan uzak durunuz. Saat 23:35-10 Mayıs saat 02:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 03:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.