Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/aslan/153183-aslan-burcunda-bugun-14-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 14.05.2015 08:27

Aslan Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe
 
Aslan Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

:aslan:

Sevgili Aslanlar saat 08:14 Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde Perşembe günümüz başlayacak. Bildiklerinizi, kendinizi, inandıklarınızı hevesli bir şekilde ifade edebilirsiniz. Güven duygunuz gayet yüksektir. Yapacaklarınızdan eminsinizdir. Tecrübelerinizi hem para kazanmak hem de ilerlemek adına ortaya koymaya hazırsınızdır.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, sıradan hiçbir şeye tahammül göstermeyeceğimiz, biraz yenilik, alışılmışın dışına çıkmak arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Seyahat etmek, insanlarla tanışmak, işlerimizi bir an önce halletmek amacıyla girişimde bulunabiliriz. Bu saatlerde önemli işlerimizi çabucak bitirmek mümkündür. Yazı, sözel veya başka yollarla görüşmelerde bulunabiliriz. İnceleme, bilgilenme, öğrenme ve insanlarla kurulacak bağlantılarda bir hayli aktif olabiliriz.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, her ne pahasına olursa olsun özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz.

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, yenilenmek, canlanmak ve geçmişte yaşadığımız zorlu tecrübeleri unutup, geleceğe uzanmak arzumuzun işaretçisidir. Ancak ister istemez, anılar gözümüzde canlanır. Sevilmek arzumuz yoğundur. Bizi anlayacak birilerine ihtiyaç duyarız. Ancak bu istek, rutin bir hayat sürdürmek veya yaşamak şeklinde değil, bilakis yepyeni bir sayfa açarak gerçek anlamda sevgiye, huzura kavuşmak anlamındadır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.