Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/aslan/154290-aslan-burcunda-bugun-23-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 23.05.2015 11:59

Aslan Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Aslan Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi

:aslan:

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz, saat 00:42 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen cömert Ay etkisi altında başlıyor. Sizler, pozitif yönlerinizle gayet güçlü bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Kendinizi garanti altına almaktan yanasınız. Kaliteli olanı istediğiniz için, tabii ki gücün peşindesiniz. Gün boyunca kendinize has duruşunuz hakimiyetçi tavırlarınızla dikkat çekmekten hoşlanırsınız.

Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu görümü sayesinde, konuşmalarınızla, duruşunuzla neyi isteyip istemediğinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda diğerlerine liderlik edebilirsiniz. Söyledikleriniz onaylanır ve saygı görürsünüz.

Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, gayet olumludur. Gönlünüzü şenlendirir. Ay, burcunuzda ilerliyor ve size yaşama hevesi, güzelliği sunuyor. Bu saatlerde keyifliyiz, hevesliyiz.

Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, kişisel anlamda kendimizi dostlarımız, sevdiklerimizle bir arada görmek çabamızın yüksek olduğunu gösteriyor. Tabii ki sosyalleşmek, başkalarıyla olmak güzeldir. Ancak aşkta kendimizi yetersiz hissetmek yanlış olur. Toplumsal ilişkiler kadar, aşka da hayatımızda yer vermeyi, hayatımızı bu anlamda da düzenlemeyi bilmeliyiz. Bir de çocuklarımız varsa, onların kendi sorumluluklarını almasını teşvik etmeliyiz. Eğer biz buna önem vermiyorsak, bu konuda üstümüze düşeni yapmalıyız.

Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, çevrenizi her anlamda etkilemenizi sağlayan güçlü bir kişisel ifadenin işaretçisidir. Kendinizden emin oluşunuz herkes tarafından fark edilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 14:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.