Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/aslan/155589-aslan-burcunda-bu-hafta-ask-ve-iliskiler-1-7-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 01.06.2015 12:26

Aslan Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015
 
Aslan Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015

:aslan:

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, enerjinizi hangi yöne, hangi alanda ortaya koymanız gerektiğini belirleme anlamında önemlidir. Aynı anda bir çok aktivitede bulunmak, sürekli hareketlilik, aşkta deneyimsel davranmak, gelir geçer ilişkiler yaşamak, hiçbir şeyle yetinmemek, daha fazlasını istemek, kendinize özgü şekilde düşünmek, hayattan sürekli keyif alma arzusu abartmanıza neden olabilir. Her şeyi kendinize göre değerlendirdiğiniz için, fazla coşku, yanlış ilişkilere, tatminsizliğe yol açabilir. Bu Dolunayın Neptün ile görünümü ve Merkür geri hareket dönemine denk geldiğini düşünürsek hem mali konularda riskli işlere kalkışabilirsiniz hem de düşünmeden hareket edip, hedefinizden şaşabilirsiniz. Dikkatli olmak lazım.

3 Hazirandaki görünüm, sosyal hayatta karşılaştığımız insanlar arkadaşlarımız ve yakınlarımızla olan güçlü iletişimin, birbirimizi dinlemenin, paylaşımcı düşünmenin gayet faydalı olacağını işaret ediyor. Gelişim yolumuz, konuşmayı bilmek kadar başkalarının da fikirlerine gereken saygıyı göstermekten geçiyor. 5 Haziran tarihinde Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 04:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.