Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/aslan/157586-aslan-burcunda-bugun-21-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 21.06.2015 06:25

Aslan Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar
 
Aslan Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar

:aslan:

Sevgili Aslanlar saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Pazar gününü selamlıyoruz. Bu enerji, özgürlük duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissettiricidir. Bu güç sayesinde önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzusunun yükseldiği böyle bir günde davranışlarınızla, duruşunuzla ne kadar açık ve doğal bir insan olduğunuzu hissettirirsiniz.

Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, çevrenizi her anlamda etkilemenizi sağlayan güçlü bir kişisel ifadenin işaretçisidir. Kendinizden emin oluşunuz herkes tarafından fark edilir.

Saat 19:09-19:58 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda kendimizi daha güçlü ifade etmek istiyorsak, o konular hakkında bilgilenelim, okuyalım, öğrenelim. İlişkilerimizde baskın tavırlar sergilemeyelim.

21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sizler de iç dünyanıza şöyle bir çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hatta elinizden geldiğince sakinlik, iç huzuru ve iç sesinizle temasta kalabilirsiniz. Güneşin çocukları olarak şimdi kendinizi yeni umutlarla ve yeni hedeflerle dünyaya gösterebilmek adına içsel arınmaya, bilinçli istekleriniz için hedef belirlemeye çalışacaksınız. Bu süreç toparlanmak adına son derece önemli, son derece verimli geçebilir. Sadece tek farkı çevrenizdeki kişilerin sizin içinize kapandığınızı düşünmeleridir. Oysaki yaşamınızı gözden geçirmek kendiniz için neyin gerekli olduğunu tespit edebilmeniz açısından gayet faydalıdır.

Saat 19:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyerek Ay, saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. Sizin için önem taşıyan her ne varsa onu korumanız altına alırsınız. Aileniz, sevgiliniz, evladınız, işiniz, gücünüz ve geçmişiniz tümüyle önemlidir. Sakince dinlenmeyi, kendinizle temasta kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu arada maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Kafanıza uyan, sizinle aynı yönde düşünen kişilerle konuşmaktan zevk alırsınız.


KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 05:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.