Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/aslan/157624-aslan-burcunda-bugun-22-haziran-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 22.06.2015 10:28

Aslan Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi
 
Aslan Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

:aslan:

Sevgili Aslanlar, yeni haftanın ilk etkili enerjisi, saat 13:26 da gerçekleşecektir. Ay-Merkür arasındaki bu mücadeleci görünüm, parasal konular ve hedefleriniz anlamında dikkatlice düşünmenin önemini hatırlatıyor. Hızlı bağlantılar, haberleşme ve yoğunlukların sizi iki misli yorabileceğinin altını çiziyor.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, gelir ve gider dengenizi gerçekçi bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Eskilerin deyimiyle, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekiyor.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, siz Aslanlar için tabii ki son derece olumlu değişimleri işaret ediyor. Özgüven duygunuzu yükseltiyor. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz yenilikleri uygulamak adına hevesli olduğunuzu gösteriyor. Karşınıza çıkan fırsatlar, sürprizler hem iş hayatınız hem kişisel ilişkileriniz hem de dış dünya ile olan her türlü bağlantınızın kuvvetlenmesini sağlıyor. Girişimlerde bulunarak, farklı yerlere seyahatler ederek, yeni insanlarla tanışarak, cesur adımlar atarak hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Sadece şu andaki mevcut konumunuzda, yerleşim yerinizde değişimler yaşanabilir. Bunların tümü gelişimin, büyümenin işaretçisidir. Bu görünümü sadece bugünle sınırlı tutmayalım. Bu bir starttır. Zamanı geldiğinde belki bir ay içinde belki hemen, haritanızdaki işaretlere göre oluşacaktır. Birçok insanın size destek vereceğini, gelişiminize katkıda bulunacağını söyleyebilirim. Artık eskiye dur, yeniye buyur demek ve buna gönülden inanmak zamanıdır. Haberler gelir, harekete geçebilir, karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde yeni bir sayfadan hayata bakabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 23:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.