Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Aslan Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/aslan/158649-zeynep-turan-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-aslan-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 03:22

Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Aslan Burcu Yorumu
 
Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Aslan Burcu Yorumu

:aslan:

Evet, karışık bir ayı geride bıraktın! Bazen öne çıkmak istedin, bazen biraz gözlemlemek, bazen de girdiğin ortamların vazgeçilmezi oldun… Aslan burcunun iddialı yanlarını hep üzerinde taşıdın. Bu hafta yapacağın işler, organize edeceğin geceler, arkadaş toplantıları veya zekânı kullanarak ortaya çıkaracağın eserler seni bekliyor… İnan hepsi kendini iyi hissetmene yardımcı olacak şeyler; es geçme!

Gerçeklerle yüzleşme geldi çattı!Temmuz haftası fırsatlarla başlıyor. Aşkı yöneten Venüs ile Jüpiter kavuşumu senin burcunda gerçekleşiyor. Var olan aşklara veya yenilerine gün doğuyor diyebilirim… 2 Temmuz’da Dolunay’ın Oğlak burcunda gerçekleşmesi de biraz zor zamanlara işaret ediyor. Özellikle ailevi konularda! Ailede otoritesini elinde bulunduran bireylerle bazı konularda ters düşebilir ve yüzleşebilirsin!

Ne varsa ailemizde var; onlarla geçen zamanlar gerek…Havalar muhteşem gidiyor ve için kıpır kıpır dağ, bayır, sahil sahil gezmek istiyor, çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyor olabilirsin. Sana dur demeyeceğim ama sevdiklerinle bu aktiviteleri yapmak seni daha mutlu edebilir. Bu hafta sonu teknolojik aletlere yatırım yapmamalısın. Bir sonraki haftayı beklemelisin.


Saat: 00:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.