Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   31 Mayıs 2013 Cuma (https://www.forumaski.com/aslan/34660-31-mayis-2013-cuma.html)

KaRaqiZz 31.05.2013 20:02

31 Mayıs 2013 Cuma
 
Duygu ve düşünceleriniz değişiyor. Sizi rahatsız eden isteklerinizin geriliminden uzaklaşıp keyifli bir gün geçireceksiniz. Sevdiğinizle haberleşebilir, keyifli programlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın davetine gidebilir, ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Bugün kendinizi özgür ve mutlu hissedeceksiniz. Böylece güzel duygularınız sizi güzelleştirecek ve bulunduğunuz ortamda çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. İlginç teklifler alabilir, karşı cinsin iltifatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizin dikkatini çekmek moralinizi yükseltecek. Bu arada sevdiğinizin kıskançlık duygularını körüklemeyin. Aslında ilişkiniz yeni boyutlar kazanmaya başlıyor.



Aslan Burcu Genel Durum

Özel yaşamınızdaki herhangi bir konuda rekabet ettiğiniz bir kişiye karşı avantaj sağlama şansınız olacaktır. Sevdiğiniz insanların da desteği ile bu avantajı daha da büyütme şansını önünüzde bulmanız ana konu olabilir.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Ortaklarınız veya işbirliği içerisinde olduğunuz diğer kişilerle birçok konu hakkında hızlıca hareket planı belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Yorucu olabileceğini düşündüğünüz toplantılar aksine son derece hızlı sonuçlanabilirler.


Saat: 22:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.