Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   20 Haziran 2013 Aslan Burcu Yorumu. (https://www.forumaski.com/aslan/38117-20-haziran-2013-aslan-burcu-yorumu.html)

Ah`MineL`Aşk` 20.06.2013 10:09

20 Haziran 2013 Aslan Burcu Yorumu.
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sabah saatlerinde yapmak istediklerinizi gözden geçireceksiniz. Özellikle sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkileri gözden geçirebilir ve isteklerinizi ortaya koyuş biçiminizi değiştirmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın ilgisi moralinizi yükseltecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız ve sabırlı olmanız gerektiğini düşüneceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek ve yaratıcılığınız uyanacak. Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve isteklerinizi kendinize saklamayı başaracaksınız.


Aslan Burcu Genel Durum

Bugün, sosyal hayattan uzaklaşabilirsiniz. Kendi içinize kapanma eğilimine girmeniz mümkündür. Kendinize ayırdığınız zamanlarda çeşitli düşüncelere dalabilir veya evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Aklınızın iş yaşamınız üzerinde yoğunlaşabileceği bir gün geçireceksiniz. Ertelemiş olduğunuz mesleki sorumluluklara odaklanabilir, eski konuları masaya yatırıp kendi içinizde çözüm arayabilirsiniz.

Aslan Burcu Hurriyet Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için yaptığınız planları gözden geçirmeli, halen işe yarar durumda olup olmadığını kontrol etmeli ve yapılması gereken değişiklikler varsa bir an önce tespit etmelisiniz. Bonkörlüğünüz yardım ettiğiniz kişilere iyi hissettirebilir. Ortam değişikliği ya da önemsediğiniz kişilere yapacağınız ziyaretler içinde bulunduğunuz durumu daha iyi görmenizi sağlayabilir. İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Jüpiter kavuşumunun olumlu ve şanslı etkileri bugün de devam ediyor. Kendinizi hazır hissettiğiniz ve ilerlemek istediğiniz konular varsa durmamalı ve bilinmedik tarihlere ertelememelisiniz. Girişimde bulunmak istediğiniz konularda ne kadar istekliyseniz bir o kadar da üretken olabilirsiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Aslan Burcu Milliyet Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Aslan Burcu Sabah Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir.Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.. İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. Bugün iş imkanlarınız daha da genişleyebilir. Dikkatinizi dağıtmamalısınız.

Aslan Burcu Vatan Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Geçmişiniz belki de çocukluk yaralarınızın benzer olduğu bir kişiyle bugün eskileri yad edip birbirinizin sorunlarına çare olma şansınız var. Dinlerken kendinizden bir şeyler bulursanız bu benzerliği görmezden gelmeyin.

Aslan Burcu Posta Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.

Aslan Burcu Takvim Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kartınız Kaos... Sorumluluklar sizi biraz yormuş olabilir ancak siz kolay yılmazsınız. Kendi hırsınızı çok iyi biliyorsunuz, başarı sizinle olacak.





Saat: 16:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.