Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcu Hakkında Genel Bilgiler (https://www.forumaski.com/aslan/8740-aslan-burcu-hakkinda-genel-bilgiler.html)

Jaqen 17.09.2012 16:41

Aslan Burcu Hakkında Genel Bilgiler
 
Aslan burcu özellikleri
Aslan herkesi yönetir. Aslan'larin fiziksel özellikleri; saçlari yele gibi yüzden geriye dogru yatar ve aldatici olarak tembel bir görünüsleri vardir. Dik ve magrur yürürler. Yumusak, genellikle sakin ve tutarli bir karakter içinde gizleneceklerdir. Tirnaklari kapali, ama sivri ve yirticidir.

Emir yagdirirmis gibi olan havasi ve tavirlari dikkatinizi çeker. Çogunlukla, hareketleri ve konusmasi ihtiyatlaridir. Aslan'lar çabuk konusmaz, hizli kosmaz. Saçlar siyah veya kizilimsi sari ve genellikle dalgalidir, karmakarisik, dikkatisizce yukari dogru taranmis, tepede ve yanlarda tümüyle dimdik dururlar, ya da simsiki, dümdüz asagiya dogru taranmistir.


Aslan'larin insanlar üstünde öyle tuhaf bir etkisi vardir ki, bunu izlemek gerçekten çok eglencelidir.


Birçok Aslan'in sonunda egitimci, politikaci ve psikiatrist olmasinin nedeni, içlerinde barindirdiklari ögretme askidir. Birçok bakimdan Aslan son derece kurnazdir. Aslan begendigi seyleri cömertçe ve açikça söyler ve neredeyse insani utandiracak kadar abartili komplimanlar yapar.


Aslan'in atesli gururu, pek çok ask iliskisinin ve evliliginin paramparça olmasina neden olur. Esinden ayrilan bir Aslan, genellikle içler acisi bir durumdadir. Aslan yalnizca karsi cins yüzünden degil, hayatin kendisi nedeniyle de, hemen hemen sürekli olarak ask sancilari çeker.


Bu erkekler ve kadinlar hiçbir zaman baskalarina sirtlarini dayamazlar. Onun yerine kendilerine dayanilmasini tercih ederler. Aslan, herkes ona dayaniyor ve bütün yükü o tasimak zorunda kaliyor diye teatral bir sekilde kükreyebilir.


Aslan'in sik sik atesi yükselir. Kazalara, ani siddetli hastaliklara yatkindir ve genellikle kronik, uzun süren hastaliklara bagisikligi vardir. Aslan'larin kalbi ya olaganüstü güçlüdür ya da kalp bölgesinde bir zayiflik vardir. Sirtta ve omuzlarda agrilar, omurgayla ilgili sikayetler, bacaklarda ve bileklerde kazalar, üreme organlariyla ilgili sorunlar, ses kisikligi veya bogaz agrilari görülür.


Ya korkunç dikkatsiz ve savrukturlar ya da çok titiz bir sekilde temiz ve düzenlidirler. Bunlar dedikodulardan hoslanirlar ve çevrelerinde anlamadiklari birsey dönüyorsa, kendilerini incinmis ve terkedilmis hissederler. Karakter olarak sebatlidir. Yollarindan saptirmak zordur. Çalistiklari zaman tam çalisirlar.


Kendi renkli kisiligine uygun olarak, gösterisli giysiler giyer. O'nun kibrini, bazen dayanilmaz hal alan gururunu ve bencilligini, o gülünç kendini begenmisligini ve tembelligini görmemezlikten geliyoruz.


Alıntıdır.


Jaqen 17.09.2012 16:42

Yükseleniniz Aslan Burcu İse
 
Yükseleniniz Aslan burcu ise

Siz kendine güvenen birisiniz. Başka insanların da sizi beğendiğini düşünürsünüz. Hatta bu konuda iddialı bile olabilirsiniz! İnsanlar sizi süzüyorsa "Ne kadar güzelim" diye düşünebilirsiniz. Aslında daima ilgi merkezi olmak istersiniz. Beğenilmek,ilgi görmek ve takdir edilmek sizin ruhsal ihtiyacınızdır.


Bunun tersi durumda neşeniz kaçar ve küsersiniz. Ya meydandan kaçmak ya da ilgi çekmenin yollarını bulmak gerekir. Güçlü artistik kabiliyetiniz size her zaman yardım edecektir. Gayet inandırıcı olmayı başarıyorsunuz. Rakip tanımadan istediğiniz kılığa girebilirsiniz. Bunun amacı da krallığınızı kimseye kaptırmamaktır. Zirvede kalmak ve istediği amaçlara ulaşmak sizin için çok önemlidir. Yaratıcı yönleriniz,sanatsal alanlarınız ve kapasiteniz vardır. İlgi duyduğunuz bir dalda son derece başarılı olabilirsiniz. Başkalarını taklit etmekten fazla kendine özgü bir anlayış göze çarpar. Gösterişli,görkemli,canlı renklere sahip şeyler sizi çeker. İşleri planlamada, başka insanları kullanmakta ve çalıştırmakta üzerinize yoktur. Yumuşak ve sevecen görünmenizle bunu kolaylaştırırsınız. Sert etkiler olmayan bir Yükselen Aslan'a kimsenin hayır demeye gücü yetmez.


Planladığınız işi yarıda bırakmaz ve sonuna kadar götürürsünüz. Ayrıca sert koşullarda çalışabilir, atak ve girişken olabilirsiniz. Bu ateşli halinizle bazen ortamı da bozarsınız ama, sonunda insanları ikna edersiniz. Yine de diğer insanların bu çılgın tempoya uyması zor olabilir. Siz aynı zamanda mert,açık sözlü ve kendine aşırı güvenen bir insan sayılırsınız. Kendinize güveniniz başka insanların da size güvenmesini sağlar. İnsanları yarı yolda bırakmazsınız ve bu da sizin kazanmanızın nedenidir. Size yapılan iyilikleri de unutmayan bir karakteriniz vardır. Genel olarak gururlu ve kibirli olduğunuzdan yaptıklarınızın beğenilmemesinden hoşlanmazsınız. Küçük görülmeye ve tenkit edilmeye tahammülünüz yoktur.


Öfkeniz çok korkunçtur ama sizi uysallıkla sakinleştirebilirler ancak. Hayat enerjiniz ve yaşama sevinciniz yüksektir. Hayatı dolu dolu yaşamak istersiniz. Eğlence düşkünlüğü, kumar ve talih oyunlarına meyil göze çarpar. Spekülasyondan fazla kaçamazsınız. Zodyak'ın en cömert insanları sizin aranızdan çıkar. Kusur sayılır mı bilinmez ama, sizin tek sevgili ile yetinmeniz biraz zordur ! Ayrıca, doğayı,güzel olan şeyleri, konfor ve lüksü de çok seversiniz.


Yükselen Aslan burcu size vasat bir boy,geniş bir göğüs,temiz bir görünüm verir. Gençlikte yay gibi hareketli bir beden bulunur. Yıllar geçtikçe daha ağır davranmaya başlarsınız. Saçlarınız açık renklidir ve seyrektir. Gözler mavi veya uçuk gri olabilir. Yüzünüz toparlak, eller ve ayaklar bedene oranla küçüktür.


Alıntıdır.


Jaqen 17.09.2012 16:43

Aslan Burcu İş Hayatı
 
Aslan burcu ve iş hayatı

Bir aslanla iş ortaklığı kurmaya kalkıştığınızda , daha başlangıçta ilk anlamanız gereken şey , ortağınızın hiçbir zaman ikinci planda kalmaya yanaşmayacağıdır. Sizinle birlikte var gücüyle çalışarak ortaklığınıza elinden gelen katkıda bulunur, fakat tarafınızdan gösterilecek ilk üstünlük işareti üzerine bir gövde gösterisine girişecektir. İyi bir ortaktır ama , işi üstlenecek birisi varsa bu o dur. Geniş yürekli , iradeli ve güvenilir bir kişidir.


Çalışmak için olağanüstü bir enerjiye sahiptir. Bir proje ile gerçekten ilgilenmişse kendisini yıpratacak ölçüde bu işe verir . fakat bir aslan I idare etmeyi öğrenirseniz, size çıkarınız için yatırdığınızdan fazlasını sağlayabilir. Bir Aslan ile yapılacak ortaklıktaki başarının ilk koşulu , gerekli kontrolleri kendisine vermektedir . buna pişman olmazsınız . siz işin kendinizle ilgili bölümü ile uğraşırken , onu kendi payına düşeni gerektiği gibi ve dürüstçe yaptığına güvenebilirsiniz. Yalnız onun kendi bölümünde kalmasına ve özen göstermelisiniz. Yoksa o, Aslanca bir davranışla sizin bölümünüze de sıçrayıp , oranın da patronluğuna başlayabilir . aslanlar güvenilir ve soylu davranışları olan kişilerdir. Ortağınız insanlarla çok iyi ilişki kurabildiği için , en akla yakın şey Onu bu alanda kullanmaktır. Herkes ona saygı duyar. Kişiliğinin keskin çizgileri olan geçinilmesi zor bir kişidir .


Sevimliliğini kullanmaya başladığında insan ilişkileri alanında çok beğenilen ve aranılan bir tip olur. Bunun yanında size karşı da , aşağılayıcı bir ben sana söylemiştim havasına girebilir. Kendisi her şeyi en iyi bilen kişidir ve herkesin de bunu görmesini bekler. Sizin görmezlikten geldiğiniz şeyleri abartıp beğenilmek ve güzel sözler söylemek yeterlidir. Aslan ortağınız gösterişçidir. Bir seyirci kitlesi tarafından beğenilmek kadar bayıldığı bir şey yoktur. Bir Aslanı tavlamak için çabalarını beğendiğinizi söylemek ve güzel sözler söylemek yeterlidir. Pohpohlanmakla hemen gevşer, fakat isteklerine ve içten duygularına karşı ikiyüzlü davranmanız yanlış olur. Aslan ortağınız ayrıntılı ve tekdüze işlere yatkın değildir. Doğuştan önder yaradılışlı olduğundan olayları kendisinin yönettiğini sanır. Geniş bir ufuk ile yaratıcılık isteyen işlerde mutlu ve verimlidir. Kesinlikle düşünce insanıdır. Dramatik yanı oldukça gelişmiş olup, kontrol edilmezse utanç verici bir gösteriş budalası olur. Müşteriler ile olan ilişkilerde Aslan ortağınız, hemen onların güvenini kazanır. Tavırları güçlü ve patronca ise de içtenliği kuşku götürmez.


Gönlünü bir işe vermeden o iş için hiçbir girişimde bulunmaz; çünkü yaptığına kendisinin inanması en önemli noktadır. Kimi zaman yaptığı işler o denli özdeşleşir ki, o işi eleştirmek onu eleştirmek gibi olur. O denli kendine güvenir ki, hakkında bir yakınma duyduğunda bunu diğer kişinin bir yanlış anlayışı olarak değerlendirir ve hiç önemsemez. Ortağınız çok patronca ve baskılı olmaya başlarsa, sizde ona düşündüklerinizi olduğu gibi iletmelisiniz.


Aslan'a ders vermeye kalkışmayın, tersine onu yönetmelisiniz. Anlayışlı cana yakın bir ortak, birkaç doğru sözcükle onun kalbini yeniden kazanabilirsiniz. Yoksa, Aslan ile tek başına, kanının son damlasına kadar bir savaşı göze almalıdır. Bunun yanı sıra gelişmemiş bir aslan çok ağzı kalabalık, anlayışsız, hesapsız dogmatik bir iş ortağının çekemeyeceği kadar huysuz olur.


Alıntıdır.


Jaqen 17.09.2012 16:43

Aslan Burcu Sağlık
 
Aslan burcu ve sağlık

Aslan burcu yürek, omurga ve sırtı yönetir. Aslan burcunda doğan kişiler dolu dolu yaşamayı sevdiklerinden, orta yaşlarda dingin bir yaşama dönmezlerse kalp yetmezliği çekebilirler. Aslan burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: Bu kişilerin boyları genellikle uzun, kemikleri kalındır. Omuzlar geniş ve kasları gelişmiştir. Açık renkli saçlı, pembe beyaz tenli, büyükçe ve yuvarlak başlıdırlar. Gözleri iyi görür. Aslan burcu insanları hastalığa karşı dayanıklıdırlar.


Hastalanacaklarını anladıklarında hemen heyecanlanırlar, fakat çabuk iyileşerek hemen unuturlar. Açık hava çalışmaları ve sporla ilgilendikleri için fiziksel yapıları sağlam olur. Aslan'lar çok çalıştıklarında kendilerine pek özen göstermezler. Aşırı çalışma nedeniyle sinir sistemleri bozulabilir.


Gösteriş hevesinden ya da gözü pek davranışlardan ötürü kazaya uğrayabilirler. Aslan burcu omurga, sırt ve yüreği yönetir. Aslan'lar iyi yiyecekleri ok sevdikleri için aşırılığa kaçabilir ve bununla ilgili hastalıklardan özellikle orta yaşlarda zarar görebilirler. Hemen kalkıp işlerinin başına geçmek istedikleri için kötü bir hasta olur, kendilerine bakanları eleştirirler.


Evde olsun hastanede olsun durumu acıklı bir havaya sokarak bütün ilgiyi üzerlerine çekmek isterler. Hastalığın uzamasını sevmezler. Yaradılıştan sağlam yapılı olduklarından çabuk iyileşirler.


Alıntıdır


Jaqen 17.09.2012 16:44

Aslan Burcu Aşk Hayatı
 
Aslan burcunun aşk hayatı

Aslan komplimanları ve takdir edilmeyi sever. Bir Aslan'ı kazanmak için en uygun yöntem O'nun üstün yanlarını yine O'na anlatmaktır. Yüzeyde görünen bu gururlu kişiliğin altında, oldukça hassas ve kolayca etkilenebilir bir yapı vardır. Dolayısıyla, Aslan'ın egosunu beslemek, beğeniyi, takdirleri, duyguları açıkça dışa vurmak, birlikteliğin başlangıcının kolaylaşmasına yardım eder.


İlk buluşmada Aslan'ın güvenini ve beğenisi kazanmak için, mutlaka her şeyin en iyisi ve güzeli olmasına dikkat etmek gereklidir. En iyiye layık olduğunu düşünen Aslan, sıradan hiç bir şeyle mutlu olamaz. Entellektüel konularda tartışmalara girebilen, zeki, yaratıcı insanlar Aslan'ı etkiler. Ama Aslan'ın fikirlerini paylaşmaktan hoşlandığını ancak kolayca kendi fikirlerinden vazgeçmeyeceğini de hep hatırlamak gerekir. Aslan liderlik rolünü üstlenmeyi sever.


Yoğun ve heyecanlı bir ilişki için ideal bir eştir. Sadakate önem verdiği için, kıskanç ve tamamıyla sahip olmak isteyen bir tavrı da vardır. Gerçek bir Aslan ilişkide sadık kalır ama, her zaman yeni maceralar arayışı için özgürlüğe de ihtiyacı vardır. Aslan bonkörlüğü, yaratıcılığı ve sosyalliği ile karşı cinse çok çekici gelir. Fakat O'nun ormanlar kralı olduğunu ve hakimiyet kurmak isteyeceğini asla unutmamak gereklidir.


Gereken şartlar sağlandığında, partneri için her şeyi yapabilen, sevgisini göstermekten çekinmeyen, sadık bir eşle bir ömür boyu mutlu bir yaşam sürmek çok keyiflidir.


Alıntıdır.


ira 16.11.2012 13:25

Cevap: Aslan Burcu Aşk Hayatı
 
Evet. Biz ormanların kralıyız, etkilemek için ödün vermek gerek :D

Crystal 10.03.2013 20:12

Cevap: Aslan Burcu Aşk Hayatı
 
Ego mu ne egosu bee hep basının uydurmaları :kiskis:
Paylaşım için teşekkürler :gulumse:

Duygusuz 19.04.2013 08:20

Cevap: Aslan Burcu Aşk Hayatı
 
paylaşım için tşk.

Viky 07.09.2013 20:49

Cevap: Aslan Burcu Aşk Hayatı
 
Paylaşım için teşekkürler... :)

XooX 07.09.2013 20:52

Cevap: Aslan Burcu Aşk Hayatı
 
ahh şu aslanlar :D koç sürüsünü peşlerinden sürükleyip götürüverirler :D


Saat: 09:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.