Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   20 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/142174-20-aralik-2014-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 19.12.2014 08:54

20 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları
 
20 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

20 aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, 20 12 2014 burçlar, 20 aralık 2014 akrep burcu yorumu, 20 aralık 2014 aslan burcu yorumu, 20 aralık 2014 balık burcu yorumu, 20 aralık 2014 başak burcu yorumu, 20 aralık 2014 boğa burcu yorumu, 20 aralık 2014 ikizler burcu yorumu, 20 aralık 2014 koç burcu yorumu, 20 aralık 2014 kova burcu yorumu, 20 aralık 2014 oğlak burcu yorumu, 20 aralık 2014 terazi burcu yorumu, 20 aralık 2014 yay burcu yorumu, 20 aralık 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 aralık ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 aralık günlük burç yorumları, 20 aralık burç yorumları, 20 aralık 2014 cumartesi günlük burç yorumları


20 Aralık 2014 Koç Burcu Yorumu
Gerek aile ve gerekse sosyal ilişkileriniz açısından olumlu bir gün geçirmeniz mümkün olabilecektir. Sevdiğiniz kimselerin güzel sürprizleri size yorgunluğunuzu unutturabilir. Aynı fikirleri paylaşan kişilerle beraber olma isteğiniz yoğunluk kazanacak. Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz. İş çevrenizde sizi kıskanan ve arkanızdan çeşitli kulisler yapan birisi hakkında bazı şeyler öğrenebilirsiniz. Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir. Kırıcı olmaya eğilimlisiniz. Yakınlarınıza oldukça kötü tesir edebilir ve gereksiz yere darıltabilirsiniz. Yalnız bir insansanız bugün duygusal ilişki ve benzeri durumlara girmekten kaçınmalısınız. Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

20 Aralık 2014 Boğa Burcu Yorumu
Hareketli bir gün geçireceksiniz. Bütün sorunlarınızı unutmak ve düşünmeden yaşamak meylindesiniz. Duygusal ilişkileriniz beklenmedik düzensizliklere açıktır. Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz. Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygusal ilişkiler ve kıskançlıklar gibi konulardan uzaklaşıp, hayatın bazı gerçekleri ile ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun, kararsız kaldığınız durumlarda ona buna sormanıza gerek yok. Aklınıza ilk gelen tercihi yapın. İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi de gene kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

20 Aralık 2014 İkizler Burcu Yorumu
Çevrenizde hata yapmanızı bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar ancak siz mutlu gelişmelere açık bir gündesiniz. Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitireceksiniz. Eğer bekarsanız bugün evlilik konusu gündeme gelebilir. Yalnızsanız, dışarıdan bakınca uygunsuz gibi görünse bile çok güzel bir duygusal ilişkiye başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var. Zamanınızı boşa harcama meylindesiniz ve genel bir memnuniyetsizliğiniz olabilir. Bugün yeni birşeye başlamanız olasıdır. Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız. Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir gündesiniz.

20 Aralık 2014 Yengeç Burcu Yorumu
Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Bugün herşeye anında uygun bir tepki göstermek, uygun bir cevap bulmak zorundasınız. Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir. Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz. Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir. Bunlardan etkilenip, kendi huzurunuzu da kaçırmayın. Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir. Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz. İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İş ve sosyal çevrenizde sizi mutlu edecek değişiklikler olabilir.

20 Aralık 2014 Aslan Burcu Yorumu
Bugün olayları ya da üzerinde çalıştığınız bir konuyu değerlendirirken biraz daha dikkatli olmak zorundasınız. Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir. Karşı cinsten biri size yaklaşmak istiyor fakat fazla cesareti yok. Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor. Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz. Sizi aramak isteyenler size ulaşmakta zorluk çekebilirler. Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür. Son zamanlardaki ilgisizliğinizden dolayı birlikte olduğunuz kimsenin iyice morali bozulmuş olabilir. Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

20 Aralık 2014 Başak Burcu Yorumu
Bugün yeni gelişmelerle karşı karşıya gelebilir ve zaman sizin için çok önem kazanabilir. Elinizdeki birçok işi aynı anda yürütmek yerine, en önemli bulduğunuz konuya dört elle sarılmanız ve bugünlük sadece onu tamamlamanız sizin için daha hayırlı olabilir. Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz. Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır. Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir. Daha ılımlı olmadığınız takdirde kaybetmeniz mümkün olan bir kavgaya girersiniz. Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz. Eğer düşündüğünüz bir kimse varsa ona dikkat etmelisiniz. Bugün aradığınız fırsat karşınıza çıkabilir. İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

20 Aralık 2014 Terazi Burcu Yorumu
Bugün işyerinizde biraz daha gayret göstermeniz gerekebilir. Temponuzun düşük olması nedeniyle sizinle birlikte olan kişileri de yavaşlatıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız. Maddi açıdan şanslı bir gündesiniz. Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe karşı, bilinçaltı seviyenizde büyük bir öfke birikimi olabilir. Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Evli bir insansanız ve şu aralar eşinizle bazı sorunlarınız varsa ilişkilerinizi yeniden düzene sokmak için uygun bir gün olabilir. Ancak bunun için bazı şeylerden de fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir dostunuzla karşılaşabilir veya bu kişiden bir haber alabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

20 Aralık 2014 Akrep Burcu Yorumu
Enerji seviyeniz oldukça düşük olabilir ve bu nedenle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Merak etmeyin, bu geçici bir durumdur ve akşam üzeri tekrar arzuladığınız forma kavuşacaksınız.. Bugün karşılaşacağınız olaylara karşı umudunuzu hiç kaybetmeyin ve karamsarlığa kapılmayın. Çünkü kaybettiğinizi sandığınız bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız mümkündür. Eğer bir erkekseniz dostlarınız arasında bulunan bir kadına özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Sizi çok beğeniyor ama tepkinizin ne olacağını bilmediği için çekingen davranıyor. Eğer siz de ona karşı, birşeyler hissediyorsanız belli ederek durumu kolaylaştırabilirsiniz. Aslında verimli bir dönemdesiniz. Bunu değerlendirebilirseniz herşey çok kolaylaşır. Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

20 Aralık 2014 Yay Burcu Yorumu
Bugün acelecilikten kaçınmanız gerekiyor. Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız. Çevrenizdeki kimseler için faydalı olacağınız bazı durumlar olabilir bunları ihmal etmemelisiniz. Bir yerden beklediğiniz para ya da benzeri şeyler varsa onları bugün elde edemezsiniz. Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz. Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır. Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz. Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır. Bir çok açıdan daha az heyecanlısınız ve durum değerlendirmelerini daha iyi yapabilecek durumdasınız.

20 Aralık 2014 Oğlak Burcu Yorumu
İşlerinizi başarıyla yürütecek şansa ve enerjiye sahipsiniz. Kazanacağınız bir başarı bugün aşırı hayalci tutumlara girmenize sebep olabilir. Bir süre için, durgun geçecek olan bir döneme girmektesiniz. Her duruma hazır olarak beklemeli ve gereken tepkileri göstermelisiniz. Sevdiğiniz kişilerle birarada olmak, içinde bulunduğunuz bazı sıkıntılardan uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Bugün arkadaş çevreniz sizin etkinizdedir ve onları her türlü yönlendirmeniz mümkündür. İş ve para konularında kazançlı olabilirsiniz fakat ev hayatınızda bazı altüst oluşlar kaçınılmaz gibidir. Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir. Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin. İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var. Herşeyi sırasıyla ele alır ve yavaş ilerlerseniz isteklerinize kavuşacaksınız.

20 Aralık 2014 Kova Burcu Yorumu
Bugün memnuniyetsiz bir yapıda olmanız ve herşeyin sizi rahatsız etmesi mümkündür. Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz. Kaybettiklerinize ve onları kaybetmenize sebep olarak gördüğünüz insanlara fazla takmayın. Geleceğe çok daha farklı bakmalı ve kendinize yeni bir yön vermelisiniz. Göreceksiniz, böylece kaybettiklerinizden çok daha fazla kazanacaksınız. Duygusal ilişkileriniz aslında iyi fakat sizin boş vermeniz yüzünden hareketsiz olabilir. Aramak ve aramamak arasında kararsız kaldığınız birisini aradığınız takdirde olumlu gelişmeler başlayabilir. Harcamalarınızda biraz daha özenli olursanız, ilerideki günlerde sıkıntıya düşmezsiniz.

20 Aralık 2014 Balık Burcu Yorumu
Bugün kafanızda karşı cinsle ilgili planlarınız varsa yürürlüğe koymak için uygun bir gündesiniz. Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir. Ancak, karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı konumda gözükse bile kazanan siz olacaksınız. Aile çevrenizdeki kişilerin sizin yakınlığınıza ihtiyaçları var fakat sizi bunaltmak istemedikleri için fazla belli etmiyorlar. Gün içinde zaman zaman bazı tersliklerle karşılaşabileceğinizi de bilmelisiniz. Bunların azda olsa sizi zorlaması mümkündür. Dikkatinizi yoğunlaştırırsanız ve zamanında gereken girişimlerde bulunabilirseniz, sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bugün bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.


Saat: 02:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.