Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   20 Ocak 2015 Salı Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/144961-20-ocak-2015-sali-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 20.01.2015 09:15

20 Ocak 2015 Salı Günlük Burç Yorumları
 
20 Ocak 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

20 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları, 20 01 2015 burçlar, 20 Ocak 2015 akrep burcu yorumu, 20 Ocak 2015 aslan burcu yorumu, 20 Ocak 2015 balık burcu yorumu, 20 Ocak 2015 başak burcu yorumu, 20 Ocak 2015 boğa burcu yorumu, 20 Ocak 2015 ikizler burcu yorumu, 20 Ocak 2015 koç burcu yorumu, 20 Ocak 2015 kova burcu yorumu, 20 Ocak 2015 oğlak burcu yorumu, 20 Ocak 2015 terazi burcu yorumu, 20 Ocak 2015 yay burcu yorumu, 20 Ocak 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 ocak ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 ocak günlük burç yorumları, 20 Ocak burç yorumları, 20 Ocak 2015 salı günlük burç yorumları

20 Ocak 2015 Koç Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Boğa Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 İkizler Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Yengeç Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Aslan Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Başak Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Terazi Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Akrep Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Yay Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Oğlak Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Kova Burcu Yorumu
20 Ocak 2015 Balık Burcu Yorumu



Koç Burcu

Yaşamınızda hüzün ve şansızlık gölgesinin üzerinizden kalktığı keyifli zamanlara hoş geldin demelisiniz. Bugün olabildiğince pozitif olmaya çalışın çevrenize yayacağınız müthiş enerji size fazlası ile olumlu yönde dönecektir. Özel yaşamınızda duygularınızı isteklerinizi rahatsızlıklarınızı öylesine etkili ve doğru cümlelerle ifade edebilirsiniz ki hiç zorlanmadan rahatsızlıklarınızı giderebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla aşkla başarılı oluyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Kırmızı

Boğa Burcu

Gökyüzü Aşk dolu bir günü müjdeliyor sizlere… Kalbinizi aşkla çarptıracak yaşamınızda yaşamınızda yeni bir sayfa açacak özel bir beraberliğin kıyısındasınız. Duygularınızı özgür bırakın bilinçaltınızda yarattığınız olumsuz düşüncelerden uzaklaşın ve yeniliklere açık olun. Aşkın getirdiği tüm coşkunun yaşamınızı sarmasına izin verin.
Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla aşkla başarılı oluyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Kırmızı


İkizler Burcu

Gökyüzü bugün gerçeklerle yüzleşeceğinize işaret etmekte. Bilin ki bu durum sizleri güçlendirmek için kendi devriminizi yaşamanız için büyük bir şans.. Yaşama sevincinizi kıran her şeyden uzaklaşın yeteneklerinize bedeninize değer verin. Sevdiklerinizle sevmediklerinizi ayırın birbirinden ve sevdiklerinizle yola devam etmek için sağlam kararlı bir adım atın bugün… Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul edin ve siz özünüze sadık kalarak değişime ayak uydurun…
Günün Olumlaması: Yaşadığım her bir deneyimim. Olumlu yenilikleri değişimi doğru ve güzel olanı bana getiriyor. Sevgiyi emeği ve saygıyı kime vermem gerektiğini şimdi çok iyi biliyor ve gerçekleştiriyorum.
Günün Kristali: Mercan
Günün Rengi: Kırmızı

Yengeç Burcu

Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli ve özellikle bu günlerde yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Evli Yengeç’ler eşinizin finansal sorunlarının sorumlusu olarak sizi suçlaması yaşadıklarında pay sahibi olduğunuzu iddia etmesi evliliğinizle ilgili geri dönüşü zor kararlar almanıza sebep olabilir. Hak etmediğiniz davranışlar söz konusu olsa da sağ duyulu davranmalı anlık öfkelerle kararlar almamalısınız..
Günün Olumlaması: Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.
Günün Kristali: Safir
Günün Rengi: Kırmızı


Aslan Burcu

Bugün yetişkin çocukları olan Aslan’lar onlarla iletişim kurmakta zorlanabilir fikir ayrılıkları ve çocuklarınızın dayatmaları ile karşılaşabilirsiniz. Suların tek yöne akmadığının kabulü fakat anne baba olmanın sorumluluğunun bilinci ile saygı sınırları içinde uzlaşma çabası içinde olmalısınız. Anlık duygusal yaklaşımlarla sizden istenileni yapma eğiliminde olmadan önce 2 kez düşünün.
Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının ve bilincindeyim gerçek dostlarla sevdiklerimle olan dayanışmanın ve tek gerçeğin sevgi olduğunun bunun öneminin farkındayım artık boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun en bilge en verimli çağındayım.
Günün Kristali: Yeşim
Günün Rengi: Kırmızı

Başak Burcu

Bugün kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırın tüm sıkıntılarınızı üzerinizden atarak eğlenceli bir gün geçirebilir küçük şeylerden mutlu olmayı başarabilirsiniz. Sevginin güzel dokunuşları ruhunuzu rahatlatırken enerjinizi de yükseltecektir. Aile bireyleri ile özlem gidermek keyifli aktivitelerde bulunmak haftaya iyi bir başlangıç yapmanıza yardımcı olacaktır.
Günün Olumlaması: Biliyorum ki gecem günle aydınlandığında, Yeni heyecanlar sarar yaşamımı ve olumsuzluk giysimi karanlık gece ile ardımda bırakarak aydınlığın verdiği beyazlıklarla arınırım.
Günün Kristali: Dumanlı kuvars
Günün Rengi: Kırmızı


Terazi Burcu

Gökyüzü bugün ailenize yönelik sözlü saldırılarda bulunacak insanlara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gerçek dışı olay ve konulara itibar etmemeli sert bir dille gereken uyarıyı yapmalısınız. Eğer söylenenlere kulak verir bu insanları dinleme hatasına düşerseniz yanılgılar ve yanlışlar beraberinde gelecektir. Aileniz sizin için kutsal ise onları ve mutluluğunuzu korumalısınız.
Günün Olumlaması: Aşk’la başlıyorum hayatı yaşamaya tüm korkularımdan kaygılarımdan takıntı ve beni zorlayan davranışlarımdan uzaklaşarak yepyeni başlangıçlara yol alıyorum. Kendimis seviyorum hayatı seviyorum beni bu olgunluğa taşıyan tüm yaşanmışlıklarıma şükürler olsun…
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Parlak kırmızı

Akrep Burcu

Gökyüzü şanslı keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız eş ya da sevgilinizin sevgi dolu bir sürpizi ile oldukça duygusal anlar yaşayabilirsiniz.
en sağlıklı en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Oniks
Günün Rengi: Kırmızı

Yay Burcu

Gün içinde kendinizi daha iyi hissedebilmek için bilinçaltınızda biriken öfkeyi sevdiğiniz bir hobinizle kısa bir süre bile olsa ilgilenerek rahatlamayı başarabilirsiniz. Aksi halde gerginliğiniz gün içinde daha da artabilir. Bu da çevrenizdeki hemen herkese fazlasıyla yansıyarak, yapmanız gerekenleri engelleyecek yanlış anlaşılmalardan dolayı haksız tepkilerde bulunmanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise hoşgörülü davranışlarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız.
Gunun Olumlamasi: Gonlumde yeserttigim sevgiyi sinirsizca sevdiklerimle paylasiyor onlarinda kalplerine sevginin kutsalligini yolluyorum. Sevginin sihirli gucu ile gucleniyor onun yuceligi ile ariniyorum.
Gunun Kristali: Pirit
Günün Rengi: Parlak Kırmızı


Oğlak Burcu

Çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden olumlu yönde yapılandırabilir var olan sorunları akılcı yaklaşımlarla istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. İşinizle ilgili beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleri görmeli ve iş hayatınızda sizi engelleyen ve artık yaşamınıza huzursuzluk veren insanlarla ilişkilerinizi bitirmelisiniz. Sizler için yenilik zamanı hayatınızın her alanında gerçekleşecek gelişmeler tamamen yeni olacak. Yaşadığının bu değişime ayak uydurun ve hedeflerinizi olabildiğince yüksek tutarak disiplinli bir şekilde çalışın…
Günün Olumlaması: Ben çok zengin bir insanım doğan her güne sağlıkla merhaba diyebildiğim için. Ben çok zengin bir insanım gerçek dostlarım olduğu için. Ben çok zengin bir insanım yaşamımı idame ettirecek yeteneklerimle paramı kazanabildiğim için. Tüm kalbimle şükrediyor ve sevgiyle yaşamı kucaklıyorum.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Lapis Lazuli


Kova Burcu

Gökyüzünün bugün sizlere verdiği mesaj sakin olmanız insanlar ve yaşayacağınız olaylar ne kadar can sıkıcı olsa da öfkenizi kontrol altında tutmanız. Günlerdir yaşadığınız gerginlik sabrınızı fazlasıyla zorluyor ama sakin kalmayı başardığınız takdirde olayların lehinize geliştiğini göreceksiniz. Hakkınızı ararken sinirle sarf edeceğiniz sözler değer verdiğiniz ilişkilerinizin de bozulmasına neden olabilir.
Günün Olumlaması: Rabbimin bana bahşettiği yeteneklerimi zekamı bütünün hayrına olacak şekilde yüksek irademle faaliyete geçiriyorum. Kendime ve yüksek iradem güveniyor araştırıyor okuyor ve sürekli bana bahşedilenleri daha ileri noktalara taşıyorum.
Günün Kristali: Güneş Taşı
Günün Rengi: Parlak Kırmızı


Balık Burcu

Beraberliğinden problemler yaşayan Balık’lar sakin olun başkalarının dolduruşuna gelmeden sadece kendi istekleriniz doğrultusunda tavırlar sergileyin. Bu beraberliği yaşayan sizsiniz kimse sizin duygularınızı ve yaşadıklarınızı sizin kadar bilemez! Ne istediğinize ya da ne istemediğinize kararı siz vermelisiniz. !! Sizi rahatsız eden konular üzerinde çok net kararlar alabileceksiniz. Mücadele vermekten yorulduğunuz değiştiremeyeceğiniz olay ve kişilere teslim olmak yerine kendinizi değiştirerek, Yaşamınızı yepyeni enerjilerle yeniden yapılandıracaksınız.
Günün Olumlaması: Deneyimlerden kazandığım bilgelikle gücümü ve yaratıcılığımı açığa çıkarıyorum. Her bir deneyimimden aldığım derslerden feyz alarak yolumu belirliyor ve isteklerimi kararlılıkla uyguluyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Parlak Kırmızı


Saat: 20:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.