Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   24 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/147956-24-subat-2015-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 23.02.2015 16:20

24 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları
 
24 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

24 Şubat 2015 boğa burcu yorumu, 24 Şubat ikizler 2015 burcu yorumu, 24 Şubat 2015 yay burcu yorumu, 24 Şubat 2015 yengeç burcu yorumu, günlük burç yorumları, 24 Şubat günlük burç yorumları, 24 Şubat burç yorumları, 24 Şubat 2015 Güncel burç yorumları, 24 Şubat 2015 Güncel Günlük Burç Yorumları, 24 Şubat 2015 günlük burç yorumları, 24 Şubat 2015 burçlar, 24 Şubat 2015 akrep burcu yorumu, 24 Şubat 2015 aslan burcu yorumu, 24 Şubat 2015 balık burcu yorumu, 24 Şubat 2015 başak burcu yorumu, 24 Şubat 2015 terazi burcu yorumu, 24 Şubat 2015 kova burcu yorumu, 24 Şubat 2015 oğlak burcu yorumu, 24 Şubat 2015 koç burcu yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu

Bugün yüksek enerjinizle tüm çevrenizin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Yapmak isteyipte ertelediğiniz hemen her konuda bir fikriniz var artık. Kararlığınız yapabileceklerinizin gücüne varabilmiş olmanın gücü ile birleşince size düşen uygun ortam ve zamanı beklemek. Iş hayatınızı ilgilendiren konularda aleyhinize yapılan bir çok konuşma ve plan dostlarınız aracılığı ile size ulaşacak. Buda adımlarınızı çok daha doğru atmanıza yardımcı olacak. Özel yaşamınızda ise aşkla çarpan yüreğinizin karşılık görmesi ile yaşamın güzelliklerine daha iyi idrak edeceğiniz keyifli zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Aşka doğru yürüyorum. Yaşanmışlıklarımın ruhuma kattığı derinlikle güçleniyor yenileniyor aşkla çarpan kalbim tüm güzellikleri en saf en yalın hali ile yaşıyor…
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Kırmızı




Boğa Burcu

Yaşamınızda ki her şey size bir şeyler katacak ama olumlu ama olumsuz; Öğreneceğiniz yeni bilgiler konular ilerleyen günlerde sizi daha da yukarıya taşımaya yardımcı olacaktır. Parasal konularda keyifli gelişmelerle moral bulacak bir çok kaygı ve endişenizden uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden dolaylı olarak size yansıyacak nahoş durumlar söz konusu olabilir. Birebir sizi ilgilendirmediği sürece sessiz kalın. Taki sessizliğinize ragmen üzerinize geline kadar. Böyle bir durum söz konusu olduğunda ise sezgilerinize gore davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı, benliğimden ve ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Turmalin
Günün Rengi: Kırmızı




İkizler Burcu

Gökyüzü ruhunuzu arındırırken sizi güçlü kılan fırsatlarla karşılaştırabilir. Kendinizi daha çok sevecek ve derin bir yüzleşmenin ardından gelen radikal kararlar alarak uygulayacaksınız. Sürünceme de kalan her şeyi ya bitirecek ya da olması gereken hale getireceksiniz. Bu güçlü enerji tüm plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak ve cesur davranışlar içinde isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar İkiz’ler bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık Güneş gibi aydınlatıyor her yanı, Sevginin huzurun aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Günün Rengi: Kırmızı




Yengeç Burcu

Gökyüzü iş hayatınızda daha once birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız aracılığı ile olumlu gelişmeler yaşayacak maddi manevi çok daha iyi şartlara kavuşma imkanını elde edeceğinize işaret etmekte. Bu dönemin diğer bir getirisi de yeni bir yerleşim söz konusu olabilir yeni bir eve taşınabilir ya da ofis değişikliği yaşayabilirsiniz. Maddi konularda sıkıntı ettiğiniz her şey sona ermekte. Kazancınızı akıllıca değerlendirmeli ve kısa sürede bir yatırım yapmaya bakmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ilgili konularda kendinizi geri çekip konuşmaktan kaçmadan hareket etmeli ve rahatsızlıklarınızı ifade ederek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan saran kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Lal
Günün Rengi: Kırmızı






Aslan Burcu

Oldukça hareketli bir gün sizleri karşılıyor. Beklediğiniz bir terfi yada başvurudan olumlu sonuç alabilir güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği olmayan Aslan’lar ise aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir. Biraz cesaret ve kararlılık iş hayatınız da merdivenleri hızla ve güvenle çıkmanızı sağlayacak. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermeye başlamanın avantajlarını yaşamaya başlıyorsunuz. Evli Aslan’lar eşinize verdiğiniz destek ve sevginin karşılığını alamadığınız düşüncesi ruhen sizi yorabilir. Kararlı tutumunuzu bu yönde de ortaya koymanız her ikiniz için de doğru kararlar almanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Yüreğimde biriktirdiğim tüm güzellikleri evrenin muhteşem enginliğine gönderiyor, İyinin güzelin doğrunun bolluğun ilimin sevginin en yücesini en değerlisinin tüm insanlığa ve bana gelmesini diliyor istiyorum gerçekleşeceğine aşkla inanıyor ve bekliyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Günün Rengi: Kırmızı




Başak Burcu

Öfkeli tavırlarınız çok sevdiğiniz yakın bir arkadaşınızın kalbini kırmanıza neden olabilir. Pişman olacağınız davranışlar içine girmekten sakının. İşle ilgili konularda korkularınızdan kurtulmalısınız beklediğiniz finansal kaynaklarda gecikmeler olsa da gelecektir. İlişkilerinizi zedelememeye özen gösterin. Sabırsızlık öfke bugün size çok şey kaybettirebilir. Sakin sabırlı davranmalı. Öfkenizi kontrol altına almalısınız. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgilinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Kararlarınız tamamen onun size yaklaşımı doğrultusunda belirlenecektir.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi yürüyerek koşmayı, Emek vererek kazanmayı fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi geçicilikle kalıcılık arasında ki tercihi ilkelerimle belirlemeyi, Ben beni bende bulunca, Ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Kristali: Firuze
Günün Rengi: Kırmızı




Terazi Burcu

İş birliği ve anlayışın getireceği olumlu etkiler iş hayatınızda belirsizliklerin tamamen ortadan kalkmasını sağlayacak. Başarılı olmanız için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız. Günü akıllıca değerlendirmeli ve hızlı kararlar vererek hareket etmelisiniz. Beklediğiniz ödemelerin zamanından önce gelmesi ile oldukça rahatlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde samimiyetiniz ve güven veren tavırlarınız arkadaşlarınızdan da destek almanızı sağlayacak ve bulunduğunuz ortamın hakkını vereceksiniz. Özel yaşamınızda gerginliklere dikkat etmeli ve sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Anlayışlı davrandığınız sürece kazanan siz olacaksınız.
Günün Olumlaması: Beyazın saflığını siyahın gizemini kırmızının heyecanını ruhumda harmanlıyor yaşamımın her alanına pozitif enerjiler olarak yansıtıyorum. Ruhumun renkliliği çok sesliliği benim zenginliğimdir sahip olduğum yeteneklerimi bütünün hayrına en yüce hali ile kullanıyor başarıdan başarıya hızla ulaşıyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Kırmızı




Akrep Burcu

Süprizlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ve özel yaşamınızda dilekleriniz gerçekleşebilir. Şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayabilirsiniz. Kuvvetli bir enerji çemberi sizi sarmışken yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın habercisidir adeta. Sevincinizi coşkunuzu içinizde tutmaya çalışın. Daha once paylaştığınızda başınıza gelenleri aklınıza getirerek hareket edin. Özel yaşamınızda uzun bir süredir hasret kaldığınız mutluluk bugünden itibaren sizinle artık. Siz istemediğiniz müsade etmediğiniz sürece bunu hiç bir şey bozamaz. Keyfini çıkarın aşkın gücünün galibiyetinin zaferini doyasıya yaşamaya bakın…
Günün Olumlaması: Aklıma takılan her sorunun cevabını kendi içimde bulabilmenin çözüme kavuşturabilmenin huzuru ile başlıyorum güne. Genç kalabilmenin sırrının ruhumu beslemekten geçtiğini fark edebilmenin şükrü ile; Aşkla başlıyorum hayata sil baştan yaşıyorum gençliğimi tüm güzelliği ve coşkusu ile.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Kırmızı




Yay Burcu

Gökyüzü kendi içinizde dönüşümünüzü sağlamanız; Arınmanız gereken düşünceleriniz davranışlarınız için harekete geçiriyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda kararlar alacak yaşamak istediklerinizle yaşamak zorunda bırakıldığınız olay ve konuları değerlendirecek zincirlerinizi kırarak dönüşümünüzü tamamlama başarısını sağlayacaksınız. İş hayatınız da disiplinli çalışmalı ve elinizde ki işleri bir an evvel tamamlamaya bakmalısınız. Hukuksal konularda oldukça şanslısınız uzun zamandır süre gelen bir davanız varsa bu süre içinde istediğiniz gibi sonuçlanabilir….Özel yaşamınızdaki insan büyük bir pişmanlıkla sizden af dileyerek yeni bir başlangıç yapmayı isteyebilir. Fakat siz ona bir şans daha verirmisiniz bunca yaşanandan sonra karar sizin…
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor hayallerimle buluşuyor, Ruhumda var olan yeteneklerimle birleştirerek gerçeğime yansıtıyor, Güneş’ olup yeniden doğuyorum hayata. Işığım ve kalbimin sıcaklığı beni sevenleri ve benim sevdiklerimi tüm gücüyle koruyor her doğan güne yeniliklerle güzelliklerle başlıyor ve tamamlıyorum….
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Kırmızı




Oğlak Burcu

Maddi ve hukuksal konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Kazançlarınızın artacağı bir süreçtesiniz ve hukuki konularda her hakkınızı arayarak olumlu sonuçlar elde edebileceğiniz zamanlardanız. Özel yaşamınızda Kendi yakın çevrenizde bulunan insanların kıskanç davranışlarını görmezden gelin ve ona olan sevginizi bilhassa bu insanların yanından içinizden geldiği gibi ifade edin… Düşündüklerini hayata geçirmenin imkansız olduğunu anlamalarına katkıda bulunun…. Bekar Oğlaklar her yanınızı aşk sarmışken görmezden gelmemeli bu kadar karamsarlık içinde olmaktan sıyrılmalısınız.
Günün Olumlaması: Aşk’la dolu yüreğimin saflığı yaşamıma ışık olup aydınlatıyor yollarımı, Sevginin inancın emeğin gücü ile başarıdan başarıya koşuyor zirveye doğru emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Malahit
Günün Rengi: Kırmızı




Kova Burcu

Bugün yanlızca sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Kimsenin etkisi altında kalmadan sadece sezgilerinize güvenin. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden pek te hoşnut olmadığınız bir beraberlik içinde iseniz özellikle bayan Kova’lar beraberliğinize dışarıdan gelen müdahaleler yüzünden üzülebilirsiniz.. Bir anda büyük bir telaş ve ne yapacağınızı belirlemekte zorlanacağınız durumlar yaşanabilir ve zamanında bitirmediğiniz bir ilişkinin getirdiği sorunları zorlayıcı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz….
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün Kristali: Turmalin
Günün Rengi: Kırmızı




Balık Burcu

Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Dünü dünde bırakın ve günün getirilerine adapte olun bunu başardığınız anda sizing için yeni başlangıçlar fırsatlar söz konusu olacak. Aradığınız şansın hiçte uzağınızda olmadığını fark edince şaşkın ve mutluluğu bir arada yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı size getirecekleri kayıpları düşünerek hareket etmelisiniz. Bugün sizin için doğru zaman olmayabilir.
Günün Olumlaması: Evrenin engin bilgeliğinin ruhuma kattığı zenginliklerle daha çok öğreniyor irademle öğrendiklerimi uygulayarak kendi farkındalığımı arttırıyorum. Yaşamı bana sunduğu tüm nimetleri seviyor ve tüm kalbimle kabul ediyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Kırmızı


Saat: 20:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.