Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   27 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/148096-27-subat-2015-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 25.02.2015 13:15

27 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları
 
27 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

27 Şubat 2015 boğa burcu yorumu, 27 Şubat ikizler 2015 burcu yorumu, 27 Şubat 2015 yay burcu yorumu, 27 Şubat 2015 yengeç burcu yorumu, günlük burç yorumları, 27 Şubat günlük burç yorumları, 27 Şubat burç yorumları, 27 Şubat 2015 Güncel burç yorumları, 27 Şubat 2015 Güncel Günlük Burç Yorumları, 27 Şubat 2015 günlük burç yorumları, 27 Şubat 2015 burçlar, 27 Şubat 2015 akrep burcu yorumu, 27 Şubat 2015 aslan burcu yorumu, 27 Şubat 2015 balık burcu yorumu, 27 Şubat 2015 başak burcu yorumu, 27 Şubat 2015 terazi burcu yorumu, 27 Şubat 2015 kova burcu yorumu, 27 Şubat 2015 oğlak burcu yorumu, 27 Şubat 2015 koç burcu yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu

Gökyüzü bugün güne iş hayatınızla ilgili güzel haberlerle başlayacağınızı müjdeliyor sizlere. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir maddi anlamda beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak yeni bir imkana kavuşabilirsiniz.Bugün kendinizi ifade gücünüz son derece yüksektir.Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sevgisini tüm içtenliği ile ifade etmesi ile ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak.
Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni aşkı kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor bir bebek saflığı ve temizliğinde yep yeni bir hayata kucak açıyorum….
Günün Kristali: Hematit
Günün Rengi: Yeşil




Boğa Burcu

Gökyüzü bugün sezgilerinizin gücüne güvenerek hareket etmenizin hem iş hem de özel yaşamınızda yararınıza olacağına işaret etmekte. Bugün aklınıza gelen ilk söz bırakın kelimelerinizden dökülsün cesur adımlar atın ve olabildiğince ön planda olmaya çalışın.Maddi anlamda sizleri bir hayli sevindirecek güzel gelişmeler söz konusu.Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin önemli kişisel bir sorununu çözüme kavuşturması ile birlikte sevinecek ve birlikteliğinizi daha özgür yaşayabilme fırsatı ile karşılaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor hafifliyor huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyor olumlu sonuçlar elde ediyor büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Günün Rengi: Yeşil



İkizler Burcu

Bugün kendinizi son derece huzursuz hissedebilir her an olumsuz bir şey olacakmış hissi ile hareket edebilirsiniz. Duygularınızı ifade edebilmek oldukça zordur.Korku ve endişelerinizi kontrol altına almaya çalışın ve gereksiz çıkışlarda bulunmamaya özen gösterin.Özellikle isle ilgili konularda soğukkanlılığınızı korumanız gereken bir gündesiniz.Özel yaşamınızda kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşanabilir ve birlikte olduğunuz insana haksız eleştirilerde bulunabilirsiniz dikkatli olun.
Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika bir işim var, birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi:Fıstık yeşili



Yengeç Burcu

Bugün ilişkileriniz pozitif yönde ilerleyecek. İnsanları yörüngenize çekeceksiniz.İş ilişkilerinizde geçen ay yaşadığınız gerginlikler bugünde tekrarlanabilir.Ortak fikirlerde bulunamazsanız bile bir anlayışa erecek noktada olacaksınız.İlişkinizde başka çatışmaları alevlendirecek hassas konulardan kaçınmanız faydalı olacaktır. Bugün kredi almak istiyor ya da ev gibi önemli bir satın alma gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız; dikkatli olmanız gerekecek. Şartlar göründüğü gibi olmayabilir. O yüzden tüm belgeleri okumadan imza atmayın veya gerekirse işinin uzmanına danışın. Kendinizi anın heyecanına kaptırıp harekete geçmeyin.
Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim. Gereksinim duyduğum her şey içimde zaten var. Geçmişte zorda kaldığım için, yaşamımı idame ettirmek için ettiğim bütün yeminlerimi ve kararlarımı bozuyorum. Bu kararların üzerimde devam eden etkilerinden tamamen özgürleşiyor ve gerçek huzuru yaşıyorum.
Günün kristali: Rodokrozit
Günün rengi: Yeşil



Aslan Burcu

Gökyüzünden gelen olumlu etkiler kariyerinizi olumlu yönde etkileyecek fırsatlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Fakat iş arkadaşlarınıza karşı dikkatli olun.Onlarla ya da onların sebep olacağı olaylar yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz.Bugün potansiyellerinizin farkında olun ama aşırı özgüvenli davranmaktan kaçının.Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun.Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin sağlık problemleri ile ilgilenebilir yakınlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika bir işim var, birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Yeşil


Başak Burcu

Yaptığınız görüşmeler de olumlu ilerlemeler kaydedebileceğiniz bir gündesiniz. Özel hayatınızda birlikte olduğunuz insandan ve aile bireylerinden göreceğiniz destekle çalışma azminiz artacak olayları daha olumlu yönden ele alarak değerlendireceksiniz.Sevdiklerinizin iş hayatınıza yönelik öneri ve fikirlerini dikkate almanızda fayda var. Bekar Başak’lar duygusal konularda hislerinizi göstermekten çekinmeden hareket edin.
Günün Olumlaması: Yaşadığım her deneyim beni olgunlaştırır ve geliştirir sevdiklerimin desteği ve sevgileri kendi yönümü tayin etmeme katkıda bulunan en büyük güçtür. Sahip olduklarım için şükrediyor ve minnet duyuyorum.
Günün Kristali: Malahit
Günün Rengi: Yeşil



Terazi Burcu

İş hayatınızda farklı bilgiler edinebilir; kendinizi belli bir grubun içinde cesaretle gösterebilirsiniz.Girişimci davranır cesur hareket ederseniz çevrenizdeki etrafınızdaki insanlara öncülük yapabilirsiniz.Evli Terazi’ler eşinizle maddi konularda kararlar almalı ve harcamalarınızı kontrol altına almak için hem fikir olmalısınız.Alınan kararların olumlu sonuçlanabilmesi için çok açık ve net bir dille birbirinize fikirlerinizi beyan etmelisiniz. Bekâr Teraziler ise, hayatınızın kadını ya da erkeği ile karşılaşabilirsiniz.Hatta ilk kez gerçek aşkı yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Güneşin ışığıyla aydınlanan ruhumu benliğimi kimliğimi seviyorum. Sahip olduğum her şey benim hazinemdir.Yeteneklerimi sürekli geliştiriyor mesleğimde başarıyla ilerliyorum.Sağlıklı ve zindeyim.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Çeroit



Akrep Burcu

Bugün kendi iç dünyanıza yönelip artısı ile eksisi ile yaşamınızı sorgularsınız. Dışarıya yansıyan kimliğinizle ruhunuzda ki sizi dengelemek için kendinizi olduğunuz gibi yansıtabilmeniz için yüreğinizde ki sese kulak verin ve kendinizi engellemekten başkaları için yaşamaktan vazgeçin.Herhalinizle kendiniz olun.Olun ki, yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirin başarı ve huzur sizinle olsun.Korkularınızı göz yaşlarınızı arzularınızı kızgınlıklarınızı özgür bırakın ve kazanın.İş hayatınızda yapmaktan keyif almadığınız konularda yeni arayışlara girebilir önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.Hızlı düşünün ve zamanı yakalayın.Özel yaşamınızda da eşinizle kıskançlık tartışmalarından uzak durmanız gereken bir gündesiniz.
Günün olumlaması: Ruh ve bedenimde ki tüm hastalıklarımdan şifa buluyor yeni doğmuş bir bebek gibi hayata yeniden sevgi ile merhaba diyorum. Kendime değer veriyor bedenimi seviyor sağlıkla aldığım her nefese tüm kalbimle şükrediyorum.
Günün Kristali: Safir
Günün Rengi: Yeşil



Yay Burcu

Bugün başkalarının etkisi altında kalır ve kararlarınızı uygulamak konusunda tereddtü eder geri adım atarsanız sonrasında çok pişman olabilirsiniz. Haklı mücadelenizi kararlılıkla sürdürün.Yaşamın güzelliklerine giden kapılar size açılmışken kararsızlıklar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Özel yaşamınızda bekar Yay ’lar bugün hiç tahmin etmediğiniz bir duygusal yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Uzun bir sessizlik döneminden sonra aşk hayatınız önem kazanıyor.Ayrıca sağlık problemi yaşayan yaylar bugün sağlığınızla ilgili olumlu haberlerle sevineceksiniz.
Günün Olumlaması: Umudumu koruyabilmiş olmanın manevi zenginlikleri gürül gürül akıyor yaşamıma ruhumu olgunlaştırıp güçlendiriyor. Aşkı yaşıyor emek verdiğim herşeyin mükafatını doğrulukla kazanıyorum.
Günün Kristali: Peridot
Günün Rengi: Yeşil



Oğlak Burcu

Bugün geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. Duygularınızın son derece yoğun olduğu bir gündesiniz.Eski bir sevgili uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız geçmişte olduğundan çok daha farklı bir durumda karşınıza çıkabilir.Kırgınlık ve pişmanlıklarınızı ardınızda bırakabilmiş olmanız bugün sizleri güçlü kılıyor ve sizler ilahi adaletin hiç şaşmadan işlediğinin şahidi oluyorsunuz.İş hayatınızda ise karışık etkiler söz konusu.Bu karışıklık sizden değil birlikte çalıştığınız insanlardan kaynaklanacaktır.Siz işinizi yapın ve sorumluluklarınızı eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışın.Görev değişiklikleri sizlere basamak atlatabilir.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum.Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
Günün Kristali: Ametist
Günün Rengi: Yeşil


Kova Burcu

Gökyüzü güne olumsuzluklar zinciri ile başlayabileceğinize işaret etmekte. Kişisel eşyalarınız da arızalar yaşanabilir otomobiliniz sizi yarı yolda bırakabilir.Stres altında tartışmalar söz konusu olabilir. Sabırlı davranmak günü en az zararla atlatmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise hukuksal konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilir kazanacağınızdan emin olduğunuz bir davayı hiç beklemediğiniz bir şekilde kaybedebilirsiniz. Üzülmeyin…. Bazı şeylerin önüne geçemeyebilirsiniz….
Günün Olumlaması: Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimde ki gerçeği buldum.Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor inançlarımla yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.
Günün Kristali: Oniks
Günün Rengi: Yeşil



Balık Burcu

Bugün sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor ne kadar pozitif olur insanlarla iletişime önem verirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız. İş hayatınızda size doğru gelmeyen konulara HAYIR Demeyi öğrenmeli haklarınıza sahip çıkarak hareket etmelisiniz.Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın.Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin.
Günün Olumlaması: Ben hür irademle kendi hayrıma olacak tüm güzel davranışlarımı ortaya koymayı seçiyorum. Seçimlerimin olumlu sonuçlarıyla kendimi ve sevdiklerimi mutlu ediyorum.
Günün Kristali: Hematit
Günün Rengi: Yeşil

Niidos 25.02.2015 13:19

Cevap: 27 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları
 
27 şubat geldi mi ki :(((

YeşiL6 25.02.2015 13:21

Cevap: 27 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları
 
Alıntı:

Niidos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837158)
27 şubat geldi mi ki :(((

27 şubata kadar olanı açtım 25 - 26 - 27 ;)


Saat: 22:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.