Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   14 Eylül Pazartesi 2015 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/166946-14-eylul-pazartesi-2015-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 14.09.2015 08:22

14 Eylül Pazartesi 2015 Günlük Burç Yorumları
 
14 Eylül Pazartesi 2015 Günlük Burç Yorumları

14 eylül 2015 Günlük Burç Yorumları, 14 09 2015 burçlar,14 eylül 2015 akrep burcu yorumu, 14 eylül 2015 aslan burcu yorumu,14 eylül 2015 balık burcu yorumu, 14 eylül 2015 başak burcu yorumu, 14eylül 2015 boğa burcu yorumu, 14 eylül 2015 ikizler burcu yorumu14 eylül 2015 koç burcu yorumu, 14 eylül 2015 kova burcu yorumu ,14 eylül 2015 oğlak burcu yorumu,14 eylül 2015 terazi burcu yorumu, 14 eylül 2015 yay burcu yorumu, 14 eylül 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 eylül ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 eylül günlük burç yorumları,14 eylül burç yorumları,14 eylül 2015 pazartesi günlük burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

14 Eylül Koç Burcu Yorumu
Hareketliliğiniz ve iletişim alanındaki yoğunluğunuz devam ediyor. Eğitim, yolculuklar ve çalıştığınız anlaşmaları başarılı bir şekilde sonuçlandırabilir, ilişkide olduğunuz kişilerle işbirliklerine girişebilirsiniz. Çevrenizle olan bağlarınızı geliştirebilir; sohbetli bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde ufak aksilikler yakanızı bırakmayabilir.


14 Eylül 2015 Boğa burcu yorumu
Finansal alanda değişken koşullar olmasına rağmen fikir alışverişleri ve araştırmalar yapabilir, uygun anlaşma zeminleri bulabilirsiniz. Ticari kararlarınızı destekleyenler başarılı adımlar atmanızı sağlayacaktır. Riskler kafanızın karışmasına ve planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.


14 Eylül 2015 İkizler Burcu Yorumu
Burcunuzda ilerleyen Ay; hareketliliğinizi arttırmakta ve çevrenizle ilişkilerinizin daha da yoğun olmasına yol açmakta. Özellikle romantik ilişkilerde kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, sosyal ortamlarda bulunmaktan keyif alabilir, sanatsal ve entelektüel faaliyetlere katılabilirsiniz. Gelişmelerden hızla sıkılmanız kararsızlığa düşmenize neden olabilir.



14 Eylül Yengenç Burcu Yorumu
Bilinçaltınızda sizi endişelendiren ve kararsız kılan düşünceler oldukça yoğun. Duygusal hayatınız, aileniz ve çocuklarla ilgili endişeler sizi yormakta. Aile ilişkilerinden gelen destek ve onlarla yapacağınız fikir alış verişleri sakinleşmenizi sağlayabilir. Yine de net kararlar almak birkaç gün beklemeli, gelişmelere uyum sağlamalısınız.

14 Eylül Aslan Burcu Yorumu
Gruplar ve ekip çalışmaları içinde gününüz oldukça hareketli geçebilir. Hedeflediğiniz proje ve işler için fikir alışverişi, araştırmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarla keyifli geziler yapabilir; zamanı eğlenceli değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda temkinli olmalı; karşılaşabileceğiniz aksiliklere ve engellere hazırlıklı olmalısınız.


14 Eylül Başak Burcu Yorumu
İş hayatınız oldukça hareketli, sunumlar ve toplantılarla yoğun bir tempo sizi beklemekte. Çalıştığınız projeleri geliştirebilir; fikirler üretebilir, finansal anlaşmalar ya da işbirlikleri yapabilirsiniz. Sosyal yaşamda yerine getirilmesi gereken uğraşılar planlarınızı ertelemenize yol açsa da keyifli toplantılara katılabilirsiniz.


14 Eylül Terazi Burcu Yorumu
Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla biraraya gelerek zihinsel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki korku ve endişelere rağmen hayata iyimser gözlerle bakabilirsiniz. Girişimleriniz engellerle karşılaşsa da sorunları aşabilirsiniz.


14 Eylül Akrep Burcu Yorumu
Finansal konulardaki gelişmeler gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Aldığınız gizli duyumları ve kulisleri kullanarak girişimlerde bulunabilir, perde arkasında kalacak işbirlikleri yapabilirsiniz. Akılcı ve araştırmacı olmak alacağınız riskler konusunda sizi koruyabilir. Arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak gerilim duygusal krizlere neden olabilir.


14 Eylül Yay Burcu Yorumu
İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili hareketlilik devam ediyor. Arkadaşlarla fikir alışverişleri, ticari faaliyetlerde olumlu gelişmeler olmasını sağlayabilir; karşılıklı duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. İş ve sosyal yaşantınızda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Fakat cesur kararlar alarak, ani gelişen durumlara uyum gösterebilirsiniz.


14 Eylül Oğlak Burcu Yorumu
Çalışma hayatınız, günlük işler ve sağlık temaları gündeminizde önemli bir yer tutmakta. İş ve sosyal hayatınızda başarı getirecek anlaşmalar imzalayabilir, beraber çalıştığınız kişilerle yapacağınız fikir alışverişinden fayda görebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projelerle ilgili aksilikler ve engeller yaşayabilirsiniz fakat akılcı çözümler üreteceksiniz.


14 Eylül Kova Burcu Yorumu
Romantik ilişkilere, çocuklarınıza veya yaratıcı işlere yoğunlaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenin yanı sıra eğitici ve öğretici olabilecek ortamlarda da bulunarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Finansal konularda yaşadığınız endişeleri gelecek desteklerle aşabilirsiniz. Yaşanacak ufak tefek aksiliklere takılmamalı, yolunuza devam edebilmelisiniz.


14 Eylül Balık Burcu Yorumu
Evle ilgili sorumluklar, gayrimenkullerle alım satımına yönelik araştırmalar sizi meşgul edebilir. Aile içinde derin duygusal paylaşımlarda bulunabilir, finansal destekler sağlayabilirsiniz. . Dağılmadan görevlerinizi yerine getirmeye çalışmalı; planlı olmaya bakmalısınız. Karşınızdakileri memnun etmek için gösterdiğiniz çabadan vazgeçebilirsiniz.


Saat: 11:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.