Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   22 Ekim 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/170163-22-ekim-2015-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 21.10.2015 10:36

22 Ekim 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları
 
22 Ekim 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

22 ekim günlük burç yorumları, 2015 ekim ayı burç yorumları, 22 10 2015 burçlar,22 ekim 2015 akrep burcu yorumu, 22 ekim 2015 aslan burcu yorumu, 22 ekim 2015 balık burcu yorumu, 22 ekim 2015 başak burcu yorumu, 22 ekim 2015 boğa burcu yorumu,22 ekim Perşembe 2015 günlük burç yorumları,22 ekim 2015 ikizler burcu yorumu, 22 ekim 2015 koç burcu yorumu, 22 ekim 2015 kova burcu yorumu, 22 ekim 2015 oğlak burcu yorumu, 22 ekim 2015 terazi burcu yorumu,22 ekim 2015 yay burcu yorumu,22 ekim 2015 yengeç burcu yorumu, 22 ekim 2015 günlük burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Balık Burç Yorumu
Yoğun duygularla güne başlayacaksınız. Fakat sabah saatlerinde alacağınız bir haber kaygılarınızı uyandırabilir. Öğlene doğru duygularınız dalgalanacak.Arkadaşlarınızın ilgisi ve desteğiyle düşünceleriniz değişecek. Plan ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni atılımlarda bulunmadan önce araştırmalarınızı derinleştireceksiniz ve bilmediğiniz konular hakkında yeni bilgilerle karşılaşacaksınız. Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olacağınız bir gün. Günün ilerleyen saatlerinde farklı ortamlar içine girebilir ve karşılaştığınız kişilerin hayata bakış açısından etkilenebilirsiniz.

Kova Burç Yorumu
Karmaşık duygular ile güne başlayabilirsiniz fakat ani değişikler meydana gelecek ve haliniz tamamen değişecek.İstekleriniz gerçekleştirmek için kuvvetli arzularınız var ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Çok büyük beklentileriniz olabilir ve parasal ihtiyaçlarınız artabilir. Bütçenizi aşan yatırımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Öğleden sonra ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Ve her zaman yaptığınızdan daha farklı işler ve değişik iş kolları ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Ancak şimdilik harekete geçmeden önce olayların gelişmesini bekleyin. Bu arada kıskançlık çekecek davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Oğlak Burç Yorumu
İletişim ve haberleşme trafiğinde bazı karışıklıklar olabilir. Planlarınızda aksaklıklar meydana gelebilir.
Fakat siz sabırlı ve disiplinli bir tavır sergileyeceksiniz ve gelişmeleri akışına bırakacaksınız. İddiacı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Ayrıca güçlü kişileri karşınıza almayın. Yakınlarınızın yaşadığı sorunlardan etkilenebilirsiniz ve böylece fikirlerinizi tamamen değiştirebilirsiniz. İş arkadaşlarınız veya komşularınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin.

Yay Burç Yorumu
Güne heyecanlı başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Sabah saatlerinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve eski kaygılarınız ortaya çıkabilir.Ani kayıplar olabileceğini düşünebilir ya da kaybetme endişesi hissedebilirsiniz fakat bu kaygılı haliniz uzun sürmeyecek. Öğleden sonra karşılaştığınız sürprizler sizi canlandıracak. Dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Seyahatler, ilginç projeler ve değişik ortamlar keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sürpriz fırsatlar karşınıza çıkacak. İlginç aşk maceraları size çekici gelecek. Ayrıca farklı ortamlarda tanışacağınız yaratıcı kişilerle dostluk ilişkileri kurabilirsiniz. Bugün kendinizi güçlü ve keyifli hissedeceksiniz.

Akrep Burç Yorumu
Güne yoğun duygularla başlayacaksınız. Bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen unutulmuş arzularla sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz.Fakat öğlene doğru haliniz değişecek. Bütün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Güçlü kişilerle yapacağınız işbirliği beklentilerinizin artmasına neden olabilir. Bu arada hesapta olmayan durumlar ve karışıklıklar çıkmış olabilir. Fakat tüm bunları sabırlı davranarak çözmeyi başaracaksınız. Ayrıca bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi yenileyecek, stratejinizi değiştirecek ve böylece karışıklıkları çözmeyi başaracaksınız.

Terazi Burç Yorumu
Güne keyifli başlayacaksınız. Sabah saatlerinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar bakış açınızı değiştirebilir ve daha özgür davranmayı arzu edebilirsiniz.
Yaratıcı kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve sizin de yaratıcılığınız uyanabilir. Öğleden sonra alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. İletişim trafiğiniz çok hareketlenecek. Aynı zamanda çeşitli fikirler ve değişik projeler aklınıza gelecek. Dikkatinizi dağıtan konulardan uzaklaşın ve yapmanız gereken işleri planlayın. Öğleden sonra beklemediğiniz misafirleriniz olabilir veya arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Bu nedenle işlerinizi ertelemeniz gerekebilir.

Başak Burç Yorumu
Sabahın erken saatlerinde yapmanız gereken işlere odaklanacaksınız. Ancak öğlene doğru meydana gelen olaylar endişe duymanıza neden olabilir.Kuruntulu hayallerden uzaklaşın ve dikkatiniz yapmanız gereken işlere odaklayın. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir. Arkadaşlarınız, çocuklar veya evinizle ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Fakat fikirlerinizi ortaya koymadan önce araştırmalarınızı derinleştirmeniz mümkün. Güçlü ve etkileyici tanıdıklarınıza danışabilirsiniz ve onların tavsiyesine uygun yeni stratejiler geliştirebilirsiniz.

Aslan Burç Yorumu
Sabahın erken saatlerinde yoğun bir duygusallıkla güne başlayabilirsiniz. Fakat öğlene doğru duygularınız değişecek, sürpriz gelişmeler olduğunu öğreneceksiniz.Öğle saatlerinde karşılaştığınız ilginç kişiler yaratıcılığınız uyandıracak ve geleceğe yönelik büyük istekler içine gireceksiniz. Bir taraftan sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz fakat aceleci olmayın. Şimdilik gelişmeleri bekleyin. Günün ilerleyen saatlerinde önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Fakat yapıcı ve olumlu davranmayı başaracaksınız. Seyahat hazırlıkları yapabilir veya yolculuğa çıkabilirsiniz.

Yengeç Burç Yorumu
Sabahın erken saatlerinde duygularınız yoğun olacak. İlginç rüyalar görebilirsiniz. Mistik kişiler, bilinenden daha farklı bilgilere sahip kişiler ile karşılaşabilirsiniz.Yoga, meditasyon benzeri konular ilginiz çekiyor. Fakat tedbirli davranacaksınız. Duyduğunuz haberler kafanızı karıştırmış olabilir ancak disiplinli ve dirayetli bir tavır içine gireceksiniz. Böylece şimdilik gelişmeleri bekleyeceksiniz. Bazı arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın yaşadığı olaylardan etkilenmiş olabilirsiniz. Zaten düşüncelerinizin değiştiği bir dönemde bulunuyorsunuz.

İkizler Burç Yorumu
Güne heyecanlı başlayacaksınız. Karşılaştığınız bazı olaylar hayal gücünüzü harekete geçirecek ve endişeleriniz uyanacak.Fakat yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek. Özellikle erkek arkadaş ve akrabalarınızın yapıcı ve olumlu davranışları sizi harekete geçirecek. Böylece kaygılarınızdan uzaklaşıp bütün dikkatinizi yapmanız gereken pratik işlere yönelteceksiniz. Hareket halinde olmak ve dikkatinizi isteklerinize odaklamak enerjinizi yükseltiyor. Akşama doğru eğlenceli organizasyonlara katılabilir, çeşitli davet ve toplantılara gidebilirsiniz.

Boğa Burç Yorumu
Sabah saatlerinde hissettiğiniz gerilim öğlene doğru azalıyor. Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve projelerinizi gerçekleştirmek için çeşitli araştırmalar yapacaksınız.Arkadaşlarınızla haberleşebilirsiniz ve ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Bugün bir arkadaşınızın tanıştıracağı güçlü kişiye planlarınızı anlatabilir ve onun yardımını alabilirsiniz. Hatta güçlü ve zengin kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik ihtiyaçlarınızın arttığı bir dönem ve beklentileriniz de giderek artıyor. Yapabileceğinizden daha büyük işlere kalkışmanız mümkün. Arkadaşlarınız sizi destekliyor fakat bütçenizi dikkatli yapmalısınız ve hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Koç Burç Yorumu
Duyduğunuz haberler kafanızı karıştırmış olabilir fakat iyimser ve yapıcı bir tavır içinde olacaksınız. Böylece düşünce biçiminizi değiştirecek ve yeni projeler yapacaksınız.Öğle saatlerinde karşılaşacağınız kişiler moralinizi yükseltecek ve olayları daha farklı açılardan değerlendireceksiniz. Akşama doğru yaşam enerjiniz yükseliyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular içine gireceksiniz. Sizi seven saygıdeğer büyükleriniz yardımcı olacak ve sizi destekleyecekler. Bazı sorunlar olsa bile bugün kendinizi şanslı hissedeceksiniz.


Saat: 04:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.