Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   12 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/171166-12-kasim-2015-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 12.11.2015 13:08

12 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları
 
12 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

12 Kasım 2015, 12 Kasım 2015 Perşembe, Günlük Burç Yorumları, Kasım 2015 Günlük Burç Yorumları, Burçlar 2015, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu

12 Kasım 2015 Perşembe KOÇ Burcu Günlük Yorumu
Hayatınızda dengeyi yakalamak veya daha mutlu hissetmek istiyorsanız, duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemeniz gerektiğinin farkına varabileceğiniz günlerdesiniz. Bunu yapabilmek için diğerleriyle birlikte hareket edebilirsiniz, ama kendi çıkarlarınızı ön plana almalısınız.



12 Kasım 2015 Perşembe BOĞA Burcu Günlük Yorumu
Tanıdıklarınıza veya yakınlarınıza karşı tavırlarınız değişebilir veya herkesi farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz. Hareketlerinizdeki değişiklik karşınızdaki insanları da size daha iyi görünmeye zorlayabilir. Sizin için fayda sağlamayan, verimliliğini ya da karlılığını yitirmiş veya sizi mutlu etmeyen ilişki veya iş birliklerini sonlandırma ve yenilerine yer açma zamanı. Yeni ilişki, iş birliği ve ortaklıklara açık süreçtesiniz.



12 Kasım 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Günlük Yorumu
Ruhsal, fiziksel veya duygusal anlamda yenilenme ihtiyacı duyabileceğiniz, bu amaçlı başlangıçlara açık günlerdesiniz. İşinizi ilgilendiren yenilikler ve iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir veya sizi destekleyen çok kişi olacaktır.



12 Kasım 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Günlük Yorumu
Çocuklarınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren yenilikler sizi mutlu edebilir. Bugünlerde yaşananlar ve yaşanacak olanlar yeteneklerinizi ve belli özelliklerinizi ispat etmeniz için size olanak sağlayabilir. Her şey olumlu gideceğe benziyor derim.



12 Kasım 2015 Perşembe ASLAN Burcu Günlük Yorumu
Endişe duyduğunuz şeyler veya şüpheleriniz varsa, sezgilerinize kulak vermenizde fayda var. Muhtemelen yanılmıyor olabilirsiniz. Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir. Özellikle işinizi, sahip olduğunuz şeyleri(mal mülk v.b)evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda bu söylediğimin önemini fark edebileceğiniz günlerdesiniz.


12 Kasım 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Günlük Yorumu
Yakın çevrenizden kişilerle ortak işleriniz veya uğraşlarınız söz konusu. Yarın ve devamında, çözülmesi gereken problemler veya şaibeli durumlar sizi bekliyor. Neyse ki, olayları aydınlatana kadar soracağınız çok soru var ve konuları aydınlatma yeteneğine sahipsiniz. Yaşam tarzınızda sağlıklı değişiklikler yapabileceğiniz, yaşam kalitenizi arttırabileceğiniz veya yaşam standardınızı yükseltebileceğiniz değişikliklere açık günlerdesiniz. Rutin günlük akışınızda da sağlıklı değişiklikler yapabilirsiniz.



12 Kasım 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Günlük Yorumu
İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir. Olayların nasıl bu şekle dönüştüğünü veya nasıl ön plana çıktığınızı düşünmeyi bırakıp, yaşananların keyfini çıkarmanızda fayda var, ama bir taraftan da kibirli tavırlar sergileyebilir veya kendinizi dev aynasında görerek(aslında yapınıza çok ters ama?) bazı kişilerin sizi yeterince önemsemediğini düşünüp, bozulabilirsiniz. Maddi açıdan ise, gelir arttırıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı destekler veya destekleyici kişiler sizi sevindirebilir.



12 Kasım 2015 Perşembe AKREP Burcu Günlük Yorumu
Burcunuzda meydana gelen yeni ay, elinizdeki bütün işleri gözden geçirmenizi, gerekli düzenlemeleri yapmanız, eksikleri gidermenizi ve yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayabilir. Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz. etkileyici kişiliğiniz ve yorumlarınız nedeniyle herkes etrafınızda toplanabilir. Önümüzdeki bir hafta boyunca, ayağınıza gelen şansları ve fırsatları tepmemelisiniz. Her alanda yeni fırsatlara açık günlerdesiniz.



12 Kasım 2015 Perşembe YAY Burcu Günlük Yorumu
Yaptığınız seçimleri, gittiğiniz yolu veya koyduğunuz hedefleri sorgulayabileceğiniz ve bulgularınıza göre hayatınızın belli kısımlarında yenilikler yapabileceğiniz günlerdesiniz. Üzerinizde belli belirsiz bir baskı ya da sınırlandırılmışlık hissi hakim olabilir. Katılımda bulunmanız gereken aktiviteler veya görüşmeniz gereken kişiler varsa, ihmal etmemenizde fayda var.



12 Kasım 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Günlük Yorumu
Yeni ilişkiler, iş birlikleri veya yaratıcılık gerektiren yepyeni işler gündeme gelebilir bugünlerde. Aralarından bazıları gerçekten oldukça cazip olabilir veya bu sayede kar elde edebilirsiniz. Çalışmalarınızın boşa gitmediğini görebilirsiniz.


12 Kasım 2015 Perşembe KOVA Burcu Günlük Yorumu
Toplum içerisindeki imajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda yeniliklere veya yeni başlangıçlara açık günlerdesiniz. Bu gelişmelerden bazıları gerçekten önemli şeyler vaat ediyor olabilir. Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.


12 Kasım 2015 Perşembe Pazar BALIK Burcu Günlük Yorumu
Eğitim, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, yeni kültürler veya felsefeler başlıklı konularda yenilikler söz konusu olabilir. Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri farklı şekilde yapmak istiyorsanız rüzgar sizden yana esiyor. Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

EbruLi 12.11.2015 15:32

Cevap: 12 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları
 
12 Kasım 2015 Perşembe YAY Burcu Günlük Yorumu


Yaptığınız seçimleri, gittiğiniz yolu veya koyduğunuz hedefleri sorgulayabileceğiniz ve bulgularınıza göre hayatınızın belli kısımlarında yenilikler yapabileceğiniz günlerdesiniz. Üzerinizde belli belirsiz bir baskı ya da sınırlandırılmışlık hissi hakim olabilir. Katılımda bulunmanız gereken aktiviteler veya görüşmeniz gereken kişiler varsa, ihmal etmemenizde fayda var.


Hayırlısı bakalım.


Saat: 03:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.