Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   6 Şubat 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/176764-6-subat-2016-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html)

EbruLi 05.02.2016 15:42

6 Şubat 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
6 Şubat 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları


Boğa , burç , burçlar , günlük , akrep, günlük burç yorumları ,
ikizler , koç , terazi , yay , yengeç , yorumlar, haftalık burç yorumları,
aylık burç yorumları,ocak burç yorumları, 6 şubat 2016,6 şubat 2016 günlük burç yorumları









KOÇ BURCU
Bazı gelişmeler sizi memnun edecek. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinize karşı duygularınızı harekete geçirecek bir haber alabilirsiniz.



BOĞA BURCU
Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Geriliminiz giderek artıyor. Fakat, siz kontrol altına alabilirsiniz.



İKİZLER BURCU
Dikkatli ve kararlı olduğunuz pek söylenemez. Ufak tefek terslikler ortaya çıkabilir. Biraz gergin ve kuruntulu bir tutum içinde bulunmanız mümkün. Bugün alacağınız bir davete katılmak sizi rahatlatacak ve eğlendirecek.



YENGEÇ BURCU
Sevdiğinizden alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirebilir. Biraz alıngan ve anlayışsız olabileceğiniz bir gün. Enerjinizi olumlu yönde kullanabilir ve yatırımlara yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.



ASLAN BURCU
Son derece yoğun ve hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Beklemediğiniz haberler alabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz. Seyahatler keyiflendirici olacak. İçinizdeki istekleri kontrol etmeye çalışmanız gerekiyor.



BAŞAK BURCU
İçinizden yükselen isteklerle içinde bulunduğunuz durum çatışabilir. Sakin olun ve moralinizi yükseltmeye çalışın. Yakınlarınıza karşı biraz daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız. Harcamalarınıza özen gösterin.


TERAZİ BURCU
Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Bugün biraz gergin ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, içinizden yükselen istekleri gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz.


AKREP BURCU
Parasal konulara yönelik başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmayı isteyebilir, sevgi ve anlayışla davranabilirsiniz. Sevgi ve aşk arzularınızla birlikte geriliminiz de giderek yükseliyor.



YAY BURCU
Kafanızın karışıklığını çevrenize yansıtmayın. Sorumluluğu çevrenize atıp kurtulamazsınız. Özellikle sözlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkat gerektiren işlerle uğraşırken daha tedbirli davranmaya gayret edin.




OĞLAK BURCU
Duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Beklediğiniz fırsatla karşılaşacaksınız.



KOVA BURCU
İstekleriniz giderek yükseliyor. Ancak, sakin ve rahat davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Beklemediğiniz bir teklif alabilir ve büyük bir heyecan duyabilirsiniz. Olabilecek istekler içinde bulunmalısınız.



BALIK BURCU
Büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve yoğun olacak. Beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.



Mehru 05.02.2016 20:30

Cevap: 6 Şubat 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
Yav he he ben herseyi kontrol altina alabilirim zaten superwomenim ben.


Saat: 02:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.