Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   6 Mart 2016 Pazar Günlük Burç Özellikleri (https://www.forumaski.com/astroloji/178249-6-mart-2016-pazar-gunluk-burc-ozellikleri.html)

EbruLi 06.03.2016 12:34

6 Mart 2016 Pazar Günlük Burç Özellikleri
 
6 Mart 2016 Pazar Günlük Burç Özellikleri



6 Mart 2016 Pazar burç yorumları, 6 Mart 2016 Pazar burç özellikleri,burçların davranışları



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

KOÇ: Çok neşeli bir insan olduğun bir gerçek ama o neşeli halinden 3 saniyede eser kalmayabilir. Çok çabuk sinirleniyorsun.

BOĞA: O kadar inatçısın ki istediğin bir şey olmadığı zamanlar deliriyorsun. Senin yapın bu, kabul etmek lazım.

İKİZLER: Risk almak senin için doğal bir şey olmuş artık. Her zaman en az 2 seçenek arasında kalıyorsun. Düşünmeden karar verme.

YENGEÇ: Yeni insanlar tanımayı seviyorsun. Durağan yaşamak sana göre bir şey değil. Seni bıraksalar sokakta bile yaşarsın.

ASLAN: Eğer bir şey tartışılacaksa yüz yüze tarışmayı tercih ediyorsun. Korkaklık sana göre değil.

BAŞAK: Hayatında aslında olumsuz giden hiçbir şey yok fakat sen illa ki mutsuz olacak bir şey buluyorsun. Bu detaycı yapından kaynaklanıyor.

TERAZİ: Bu kadar rahat olmayı nereden öğrendin sen? Dünya yansa umrunda olmayacak. Yalnız bu sıralar biraz işleri sıkı tutsan iyi edersin.

AKREP: Samimiyetsiz insanlardan değil bir iyilik, fikir bile istemezsin. Biliyorsun ki onların kendilerine bile hayrı yok ki sana olsun.

YAY: Sahip olduğun düşünce ve hayat görüşünden asla ödün vermiyorsun. Sana senden başka kimsenin bir faydası olmadığını biliyorsun.

OĞLAK: Seninle aynı fikirde görunüp içinden farklı düşünen insanlar var. Biz bunlara ikiyüzlü diyoruz. Onları hayatından uzaklaştır.

KOVA: Kritik durumlarda her zaman içindeki sesi dinlemelisin. Onun yanıldığı pek görülmemiştir çünkü sezgilerin çok kuvvetli.

BALIK: Programlı olmak sana göre bir şey değil. Sen anı yaşamayı seviyorsun. Bir dakika sonra ne yapacağın belli olmuyor


Saat: 00:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.