Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   30 Mart 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/179383-30-mart-2016-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html)

EbruLi 30.03.2016 11:29

30 Mart 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları
 
30 Mart 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları


30 mart 2016 günlük burç yorumları , akrep , aslan , balık , başak , boğa , burc yorumları , burçlar , günlük burç yorumları , ikizler , koç , kova , terazi , yay , yengeç


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

KOÇ BURCU ( 21 Mart - 20 Nisan )
İhtiraslı ve açık sözlüsünüz. İşteki tüm aksilikleri bu sayede aştınız. Artık bir oh demelisiniz. Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi gözden geçirme zamanı geldi.

BOĞA BURCU ( 21 Nisan - 21 Mayıs )

Sakin görüntünüzün aksine içinizde fırtınalar esiyor adeta. Yenilgiyi asla kabullenmek istemiyorsunuz. Oysa bu kadar hırs yapmanıza hiç gerek yok.

İKİZLER BURCU ( 22 Mayis - 21 Haziran )

Hiç bir şeyi zamana bırakmak istemiyor ve her şey olsun bitsin istiyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin çevresindeki insanlarla fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU ( 22 Haziran - 23 Temmuz )

Büyük problemleri çözerken bile sakin görünümünüzle insanları şaşırtıyorsunuz. Mali sorunlarınızla ilgili yakın dostlarınıza açılmanız gerekecek.

ASLAN BURCU ( 24 Temmuz - 21 Ağustos )

Yeni ve değişik kişilerle tanışacak ve günü eğlenceli geçireceksiniz. Ancak alkolden uzak kalmalısınız. Sağlık sorunlarınızı kendiniz tetiklememelisiniz.

BAŞAK BURCU ( 22 Ağustos - 23 Eylül )

Birileri sizi eleştiriyor diye onları hayatınızdan çıkarmayın. Uzaklardan gelen iyi yürekli insanları da kırmamalısınız. Stresli ve agresif durumdasınız.

TERAZİ BURCU ( 24 Eylül - 23 Ekim )

Öğütleri çabuk kavrıyor ve uyguluyorsunuz. Hem büyüklerinizin gönlünü hoş ediyor hem kendi tecrübelerinizi arttırıyorsunuz. Kârlı olan sizsiniz.

AKREP BURCU ( 24 Ekim - 23 Kasım )

Özgür iradenizle hareket ederek hiç kimseyi yaşam tarzınıza karıştırmak istemiyorsunuz. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözmeniz çok kolay olacak.

YAY BURCU ( 24 Kasım - 22 Aralık )

Biraz sabırlı olmayı başarmalısınız. Her konuda aceleci davranışlar sergiliyorsunuz. Eski dostlarınızla bir araya gelecek ve neşeniz yerine gelecek.

OĞLAK BURCU ( 23 Aralık - 20 Ocak )

Alacağınız bir takım haberler sizi mutlu edecek. Uzun süren ayrılıklar sizi derinden etkiliyordu zaten. Hasret son bulacak ve sevdiğinizle kavuşacaksınız.

KOVA BURCU ( 21 Ocak - 19 Şubat )

Kibar görüntünüz karşı tarafı kendinize aşık etme yönteminiz. Bugün şansınızı hiç zorlamayacaksınız. Maddi desteğiniz de var, rahatlıyorsunuz.

BALIK BURCU ( 20 Şubat - 20 Mart )

Bazı fikirlerinizi çevrenizle paylaşmaktan zevk alıyorsunuz. Ancak art niyetiniz olmamasına rağmen kendi düşüncelerinizi iyi aktaramıyor gibisiniz.


Saat: 06:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.