Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   8 Nisan 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/179671-8-nisan-2016-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 08.04.2016 10:47

8 Nisan 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
8 Nisan 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

08 04 16 burçlar, 08 Nisan 2016 Perşembe akrep burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma aslan burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma balık burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma başak burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma boğa burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma günlük burç yorumları, 08 Nisan 2016 Cuma ikizler burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma koç burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma kova burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma oğlak burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma burç yorumları, 08 Nisan 2016 Cuma yay burcu yorumu, 08 Nisan 2016 Cuma yengeç burcu yorumu, nisan ayı burç yorumları, 08 Nisan 2016 Cuma burç yorumları


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir gündesiniz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır. Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabileceksiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Baharın size getirdiği umut ve güvenlik duygusunu sonuna kadar kullanabileceksiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu süreçte ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz. Ay transitinin bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilirsiniz. İnsanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay ve Merkür kavuşumu iletişiminizi yumuşatacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizde sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gündesiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz. Acıma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır. Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz.
Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay/Merkür kavuşum enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye açılma fırsatı verecektir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilirsiniz. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz. Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu dönem alış-verişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılmanız ve dışarıda zaman geçirmek, insanlarla iletişim halinde olmak iyi hissetmenize neden olacaktır.


Saat: 11:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.