Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   13 Nisan 2016 Çarşamba Günlük Burç Özellikleri (https://www.forumaski.com/astroloji/179857-13-nisan-2016-carsamba-gunluk-burc-ozellikleri.html)

EbruLi 13.04.2016 14:04

13 Nisan 2016 Çarşamba Günlük Burç Özellikleri
 
13 Nisan 2016 Çarşamba Günlük Burç Özellikleri


13 Nisan 2016 Çarşamba burç yorumları, 13 Nisan 2016 Çarşamba burç özellikleri,burçların davranışları




[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

KOÇ: Senin birini sevmen için o kişinin sana değer vermesi gerekiyor öyle kuruya kuraya sevdiğini söyleyenlere hiç inanmıyorsun.

BOĞA: Biraz kendinle ilgilensen diyorum başkalarının mutluluğunu düşüneceğine kendin için uğraş bu devirde tek dostun kendin.

İKİZLER: Sabrede sabrede bi yerlerin şişti yemin ederim artık ne olacağı varsa olsun da bi kurtul şu halinden bi rahatla.

YENGEÇ: Bazen insanlardan uzaklaşıp kendi başına kalmak istiyor gibi bi halin var haklısın tabi o kadar gereksiz insan var ki.

ASLAN: Niye insanlara bu kadar çabuk güveniyorsun tamam iyi birisin kimseyi üzmek istemiyorsun ama herkesi kendin gibi sanma.

BAŞAK: Bu kadar çekici biri olmana rağmen neden bu kadar karamsarsın hiç anlamış değilim senin gibi birine yakışmıyor hiç.

TERAZİ: Yine böyle bi dünya sıkıntı var üzerinde sanki dünyadaki bütün dertler seni bulmuş gibi neden bu kadar şanssızsın sen.

AKREP: Kafanda binbir türlü soru var yapman gereken şey basit aslında sadece içinden geldiğin gibi yaşayacaksın takarsan olmaz.

YAY: Rahatlığın yüzünden insanlar seni çekemiyor her şeyi yapabilecek gücün var ama uğraşmak sana göre değil sen kolayı seviyorsun.

OĞLAK: İnsanların gevşeklığı yüzünden işlerin ters gidebilir öyle herkese güvenme sonra yarı yolda kalırsın.

KOVA: Hep kafan karışık geziyorsun böyle gitmez acilen toparlanman lazım senin gibi tatlı birini üzenlere laf çok .

BALIK: Başkalarının problemlerinden sana ne onlar senin problemlerin olsaydı uğraşmazlardı İnsanlar senin kıymetini bilmiyor.


Saat: 11:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.