Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Öfkenize Hakim Olun Mars Retrosu Başladı (https://www.forumaski.com/astroloji/180010-ofkenize-hakim-olun-mars-retrosu-basladi.html)

EbruLi 17.04.2016 17:09

Öfkenize Hakim Olun Mars Retrosu Başladı
 
Öfkenize Hakim Olun Mars Retrosu Başladı




Narkoz almış gibi sürekli esneme haliniz varsa ve kendinizi yorgun hissediyorsanız nedeni bahar yorgunluğu değil Mars Retrosu olabilir.

16 Nisan’da Mars Yay burcunda geri gitmeye başlayacak ve bu geri gidiş 2 Temmuz’a kadar devam edecek.

Mars, gücün ortaya konduğu, enerji sarf edilen ve mücadele edilen koşulları ifade eder. Malefik yani kötücül olarak nitelendirilen bu gezegen savaşları, düşmanlıkları, silahları, cesaret gerektiren işleri, rekabeti, fiziksel olarak harcanan enerjiyi, kas yapısını, cerrahi müdahaleleri, agresyonu, hızı, cinselliğin dürtüsel taraflarını, öfke, cinayet gibi konuları temsil eder.

Mars; eylem, harekete geçme tarzımızı, kendimizi savunma tarzımızı gösterir. Genç erkekleri simgeler. Vücudumuzun savunma sistemidir. Nasıl hareket ettiğimizi gösterir. Meydan okuyucudur. Savaş, kavgalar, düşmanlar, askerlik, silahlarla ilişkilendirilir. Cesaret, rekabet, mücadele gerektiren konularla ilgilidir. Fiziksel enerjimizdir. Kaslar, keskin kokular, kan, operasyonlar, keskin aletler Mars yönetimindedir.


Cinsel dürtünün agresif tarafıdır Mars. Sorun, tartışma, şiddet, öfke, cinayet, tüketme, harcama Mars ile ilişkilendirilir. Diktatörler, fizikçiler, eczacılar, cerrahlar, hırsızlar, kimyagerler, kasaplar, erkek kardeşler, düşmanlar, isyankar kişiler, ateistler sembol ettikleri arasında yer alır.

Bütün gezegenler belli periyotlarda ve sürelerde geri giderler. Ama aralarındaki en popülerleri sizin de bildiğiniz üzere Merkür’dür. Mars’ta tıpkı Merkür gibi geri gitmeye başlayacak ve geri gittiği dönemde temsil ettiği konularla ilgili yavaşlama, gerileme, güçten düşme, aksaklıklar…vb durumlar ortaya çıkartabilir. Mars ortalama 2 yılda bir geri hareket eder. Bu yüzden de aslında Merkür kadar popüler değildir. Fakat etkisi Merkür’den çok daha güçlüdür.


MARS RETROSUNUN ETKİLERİ
Buraya kadar Mars hakkında az çok bilgi sahibi olduğumuzu düşünüyorum. Şimdi geri giderken ne gibi etkilere yol açabilir maddeler halinde bundan bahsedelim.

- Harekete geçmekte zorlanabilir, işleri sürekli erteleme moduna girebiliriz. Bahar yorgunluğu zanettiğiniz şey aslında Mars Retrosu etkileri… Sanki narkoz almışçasına geçirmek günleri, sürekli esneme hali, güçten düşmüş hissetmek.
- Kendimizi savunmamız gereken noktalarda yeterince etkin olamayabiliriz.
- Rekabet etmekte zorlanabilir, gücümüzü yeterince ortaya koyamayabiliriz.
- Vücudumuzun savunma sistemi her zamanki gibi güçlü olmayabilir, rahatsızlıklara daha yatkın olabiliriz.
- Enerjimizi doğru kullanamayabiliriz.
- Başlangıç yapılması gereken noktalarda yeterince etkin olamayabiliriz.
- Hırslarımızda azalma meydana gelebilir.
- Giriştiğimiz konularda kararlılık gösterip devam ettirmekte zorlanabiliriz.

Mars’ın geri gideceği zaman, uluslararası bir dava veya uluslararası bir savaşı başlatmak için uygun zaman değildir. Kazanan-kaybeden belli olmayacağı gibi uzun da sürmez zaten. Hukuki konularda, davayı açan tarafın kısa zamanda geri çekileceğini gösterir Mars Retrosu. Bu yüzden davayı açan siz olmamaya özen gösterin.


Lütfen Mars Retrosu süresince alacağınız hem yükte hem de pahada ağır şeyleri sigortalatmayı ihmal etmeyin. Öfkelenmeden, agresif olmadan önce nefes alıp önce bir düşünün, eylemi başlatan taraf olarak hatalı olma ihtimaliniz oldukça yüksek olabilir ve zarar görebilirsiniz. Mars Retrosu döneminde libido konusunda da sıkıntılar söz konusu olabilir. Arzular ve cinsel isteklerde azalma meydana gelebilir.

İŞİNİZDE ZORLANMA OLABİLİR
Yeni bir işe başlamak için uygun zaman olmadığına dair bir takım yazılan çizilen haberler var. Bu doğru bir bilgi değil, yeni işe başlayabilirsiniz. Fakat başladığınız yeni işlerde sadece daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Cesaretiniz çabuk kırılabilir, motivasyonunuz çabuk düşebilir. Bu gölge yanlara çok fazla takılmamaya özen gösterin.

Bu dönem bir egzersiz programına, spor programına yazılabilirsiniz. Bunda bir sıkıntı yok. Problem olan şu ki, Mars gerilerken spor sakatlıklarının çok fazla oluşması. Bu yüzden yapacağınız tüm sporlarda kaslarınıza dikkat etmeniz gereklidir.

Bu dönem doktorunuzu, berberinizi değiştirmemeye özen gösterin. Daha iyisini bulamazsınız. Bulduklarınızı da pek beğenmeyebilirsiniz. Mars cerrahi müdahaleleri simgelediğinden, çok elzem ve çok önemli değilse büyük cerrahi operasyonlar için pek tavsiye edilmez. En azından uzun süredir görüştüğünüz doktorunuz kimse yolunuza onunla devam edin, doktorunuzu değiştirmeyin.

ÖFKENİZE HAKİM OLUN
Evinizde, mutfakta tadilat yapmak, ankastre ürünleri, demir/çelik ürünleri değiştirmek için de pek uygun bir dönem değildir. Üzerinizde garip, sebepsiz içsel kızgınlık, öfke nöbetleri oluşabilir. Sık sık, çok sinirli kalkabilir, sinirli uyanabilir, normalde gözünüze batmayacak konular daha çok batar bir hale gelebilir sizler için. Özellikle stres kaynaklı sağlık sorunlarına dikkat edilmesi gerekir.


Aslında Mars gerilemesi, patlamaya hazır bir volkanın lavlarını zorla toprak altında tutmaya çalışmak gibidir. Volkan patlasa bir dert, patlamasa bir dert. Yaşamınızda yavaş ve gitmediğini, ilerlemediğini düşündüğünüz her konu tam da bu Mars Retrosunda hız kazanacaktır.

Rekabet ve savaş ortamından biraz uzak durmakta yarar var. Aslında Mars gerilemesi süreci strateji oluşturmak, plan yapmak, hedef belirlemek ve bu hedefe ulaşmak için gerekli olan doneleri toplamak için uygun bir dönemdir.

Aytaşı 25.04.2016 21:26

Cevap: Öfkenize Hakim Olun Mars Retrosu Başladı
 
Bana işlemiyor zaar.:D


Saat: 12:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.