Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   23 Haziran 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/181985-23-haziran-2016-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 22.06.2016 13:52

23 Haziran 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları
 
23 Haziran 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

23 Haziran 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları, 23 Haziran 2016 Perşembe Burç Yorumları, 23 Haziran 2016 Perşembe Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 23 Haziran 2016 Perşembe Burç yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


KOÇ BURCU
Sevgilinizi bu aralar kırıyorsunuz bunu farkında değilsiniz ancak o size yakın davranmıyor. Size duygularını belli ediyor. Bu durumu far eder etmez düzeltmelisiniz aksi halde partneriniz sizden uzaklaşabilir. İş çevrenizde çok dişli rakipleriniz olsa da sizin de azimle çalışmanız onların arasından bir şekilde sıyrılmanızı sağlıyor. Bazı iş teklifleri alıyorsunuz ve bunları uygulamanız sonucunda olumlu beklentileriniziz karşılayabilirsiniz.



BOĞA BURCU
Arkadaşlarınızla aranız çok çok iyi bu durum sevgiliniz tarafından kıskanılmanıza neden oluyor. Sevgilinize yersiz kıskançlık yaptığını göstermelisiniz ve onu her zaman seveceğiniz ona anlatmalısınız aksi halde bu kıskançlık başınızı ağrıtacak. Patronunuz size oldukça güveniyor ancak sizin de onun güvenini sarsmamak için daha öz verili çalışmalısınız arkadaşlarınızla iş birliği içinde olmaktan çekinmemelisiniz. Duygusallıklarınız size zarar veriyor biraz objektif bakmayı amaç edinmelisiniz.


İKİZLER BURCU
Aşk hayatınızda kendiniz güvende hissetmek istiyorsunuz ve bunun için çok çabalıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bir güne yaklaşıyorsunuz, iş hayatınızda sağlam kararlar almaya başlıyorsunuz ve bu kararların yakın zamanda karını göreceksiniz. Maddi konularda verimli zamanlara giriyorsunuz ancak bu zamanları iyi değerlendirmek sizin elinizde sonucunu nasıl istiyorsanız o şekilde değerlendirmelisiniz.


YENGEÇ BURCU
Yıpranmış ilişkileriniz birikmiş sıkıntılarınız var ancak her şeyi sil baştan yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin elinizde ve artık kendi hayatınızı kendi iradeniz altına almalısınız. Yeniden iş hayatına adıma atmak gibi düşünceleriniz var ancak bunu yapabilmek için disiplinli çalışma içine girmeli ve kararlarınızın arkasında durmalısınız. Olumlu ve olumsuz her şeyi abartmadan değerlendirmeyi kendinize ilke edinmelisiniz.


ASLAN BURCU
Çabuk aşık oluyorsunuz ve bu aşkı gerçekten hissettiğiniz için mi yoksa aşık olmak istediğiniz için mi yaptığınız konusunda bir fikriniz yok ancak sebepsizce aşık oluyorsunuz. İş yapma tarzınız bazı çevrelere rahatsızlık verebilir bu konuda küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Paranızı idareli kullanamamak sizde alışkanlık haline gelmiş ve bu duruma son veremezseniz ilerde daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Tutarlı davranabilirseniz olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir döneme gireceksiniz.


BAŞAK BURCU
Aşk hayatınızda bazı ufak sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bu sorunlar büyütülmemeli en azından bu konu da sevgilinize yardımcı olmalısınız ve ufak tefek konularda birbirinizden kopmamayı öğrenmelisiniz. İş hayatınızda bazı olumsuz değişiklikler söz konusu olabilir bu duruma ayak uydurmakta biraz zorlanabilir ancak yakın zamanda bazı durumlar sizi hoşnut etmese de çoğunluğa uyup değişiklikleri kabul edeceksiniz.


TERAZİ BURCU
Bu aralar duygularınızı kontrol edemiyorsunuz ve duygularınızın esiri oluyorsunuz. Bu durum sosyal hayatınızı olumsuz etkiliyor ve kendinizi değişim yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde daha çok sorun çözmek için yoğunlaşırken akşama doğru ise kendinizle ilgili aldığınız kararları gözden geçireceksiniz.
bu aralar ailenizi fazla ihmal ediyorsunuz, aile hayatı boşlanmaya gelmez onlarla vakit geçirmeyi ihmal etmemlisiniz.


AKREP BURCU
Aşk hayatınızda bazı sorunlarınız var ve bu sorunlarınızı sevgilinize yansıtmıyor olmanız sizi, sevgilinizin gözünde yüceltiyor. Bu aralar sevindirici sonuçlar alabilirsiniz ve bu sonuçlar uzun süre hayalinizi kurduğunuz şeyleri yapmanıza vesile olacak. Bazı konularda yakın çevrenize hak veriyorsunuz ancak bu durum yakın çevrenizin pekte ihtiyacı olmayabilir. İyimser yapınız suiistimal ediliyor ancak bu durum karşısında sizi kullanan insanlara gerekeni yapmalı onlarla olan ilişkinizi kesmelisiniz.


YAY BURCU
BU aralar fazlaca çapkınsınız, adeta bir kişiyle yetinemiyorsunuz ancak bu durum uzun süre devam etmeyecek çünkü gerçek aşkı siz buldunuz, yaptıklarınız ise bir gönül eğlendirmeydi ancak çevrenize de olumsuz bir etki bırakıyorsunuz. Haftanın başında yaptığınız harcamaların cezasını yeni yeni çekemeye başlıyorsunuz, paranızı idareli harcamayı bir türlü öğrenemediniz. Sevgilinizden sakladığınız bu kısa kaçamağı ona anlatmalısınız aksi halde başkasından duyması yakındır.


OĞLAK BURCU
Onun hayatına fazlasıyla müdahale ediyorsunuz bu onun hoşuna gitmeyebilir. Aşk iki kişiliktir ancak siz onu aşk hayatınızda yok saymış durumdasınız sadece kendi duygularınızı varsayıyorsunuz. İş yerinizde ise bir arkadaşınızla ilgili bazı sorunlar yaşıyorsunuz ve bu sorunun çözümünü ortak yapmalısınız. Bazı konularda hatalarınız olabilir özellikle iş konusunda zamanlamanız oldukça kötü. Aklınızda yapmanız gereken bazı fikirler var ve bu fikirler için gerekli maddi kaynağı buluyorsunuz ancak bu kaynak yeterli olmayabilir.


KOVA BURCU
İlişkinizde bazı çatlaklıklar var ancak bunun nedeni dışardan sevgiliniz gibi gözükse de aslında siz çok iyi biliyorsunuz ki sorun sizde. Becerilerinizi çok iyi kullanıyorsunuz ancak bazı durumlarda ayrıntılara takılıyor olmanız sizi tümevarım noktasında sıkıntıya düşürüyor. Bazı ödemelerde sıkıntıya düşeceksiniz ve ödemelerinizi ailenizden yardım alarak yapmak zorunda kalacaksınız. Onun için bir çok şey yapıyorsunuz ancak ona ulaşamıyorsunuz.


BALIK BURCU
Sevgilinize ilginizi belli ediyorsunuz ancak onu durduran bazı durumlar var ve o size zamanı geldiğinde bunu anlatacak gerçek şu ki henüz zamanı değil. İş yerinizde yaşanan bir konun olumsuz sonuçları ilginçtir size yarar olarak geri dönecek. Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak bu durum yakın zamanda çözümlenecek. Bir arkadaşınızın hoşuna gitmeyen bir özelliği sizi çok uğraştırıyor ancak bu durum uzun sürmeyecek ve çözümleyeceksizniz.


Saat: 11:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.